Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Leesclubs /

Fataal verlangen van Liz Brouwer in de Crimezone Leesclub

door Cees van Rhienen 2 reacties
Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Crimezone leesclub 'Fataal verlangen' van Liz Brouwer. Het tweede deel met rechercheur Suze van Baarle en haar team.

Maar deze leesclub krijgt vooraf de gelegenheid om kennis te maken met rechercheur Suze van Baarle en haar team.

De 10 winnaars van een leesexemplaar 'Fataal verlangen', krijgen vooraf de debuutthriller 'Een beestachtig verbond' toegezonden. Door dit eerste avontuur van rechercheur Suze van Baarle te lezen, is de kennismaking met haar een feit. In de leesclub wordt voor 'Een beestachtig verbond' ook één topic geopend waarin door de deelnemers over Suze van Baarle kan worden gecommuniceerd. Als hulpmiddel zullen hier een aantal vragen over 'Een beestachtig verbond' worden gesteld. Natuurlijk is het de bedoeling dat de 10 winnaars dit boek gaan lezen en hun bevindingen in dit topic zetten.

Uiterlijk 2 weken daarna worden de boeken 'Fataal verlangen' bezorgd. De ontvangst van dit boek luidt dan de start van de leesclub in die verder als een normale leesclub zal verlopen.Een beestachtig verbond
In het Entrepotdok wordt het lijk van meubelmaker en ontwerper Bernd van Trigt gevonden. Hij is op bizarre wijze om het leven gebracht. Er lijkt een overeenkomst te zijn met een onopgeloste moord uit het verleden.
Rechercheur Suze van Baarle en haar team worstelen zich door de meest uiteenlopende sporen heen die uiteindelijk allemaal met elkaar verbonden zijn; middeleeuwse dierenverhalen, verraad in de tweede wereldoorlog, een schooltuintjescomplex en een verzorgingstehuis. Aan de tragische ontknoping blijkt uiteindelijk niets menselijks vreemd te zijn.

Fataal verlangen
Wanneer in de Beethovenstraat in Amsterdam het ontzielde lichaam van een juwelier wordt gevonden, blijkt dat nog maar het begin te zijn van een reeks noodlottige voorvallen rond het juweliersbedrijf van de gebroeders Van der Greep. De betrokkenheid van een pastoor en Oost-Europese connecties dwingen Suze van Baarle en haar rechercheteam om op diplomatieke wijze aan het werk te gaan. Gebeurtenissen uit het verleden brengen langzaam maar zeker de ontluisterende waarheid van het heden aan het licht.

Liz Brouwer
Liz Brouwer werkt dagelijks met zelfstandige ondernemers en ondernemers in het MKB en koos er daarom ook bewust voor om haar literaire thrillers bij een kleine uitgeverij, H&G Uitgeverij, onder te brengen. Ze is geboren en getogen in Amsterdam en deze (multi)culturele stad heeft haar de verhalen min of meer aangereikt. Liz is lid van tot het Genootschap van Nederlandse Misdaadauteurs. H&G Uitgeverij stelt ter kennismaking met de Amsterdamse rechercheur Suze van Baarle 10 exemplaren van haar debuut Een beestachtig verbond en 10 exemplaren van Fataal verlangen voor de Crimezone leesclub beschikbaar. Beide delen worden achtereenvolgens door de deelnemers gelezen waarna het debuut beknopt, en Fataal verlangen uitgebreid in de leesclub wordt besproken.

Liz Brouwer zal aan deze leesclub deelnemen.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Crimezone leesclub
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!!:
• De aanmelding sluit op maandag 19 januari 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen.
• Daarna wordt het boek Een beestachtig verbond verzonden en opent het topic over dit boek als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
• Uiterlijk 2 weken daarna worden het boek Fataal verlangen bezorgd. Het topic Voor het lezen gaat open als de eerste boeken zijn bezorgd.
• Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen. • Tenslotte……..mocht je, na het lezen van Een beestachtig verbond en Fataal verlangen, benieuwd zijn hoe het verder gaat met rechercheur Suze van Baarle, kom dan naar de presentatie van deel drie in deze serie, Noodlottige berekening. Op vrijdag 13 maart 2015, van 15:30 uur tot 17:30 uur, vindt de presentatie plaats in De Nieuwe Boekhandel, Bos en Lommerweg 227, 1055 DT Amsterdam. Liz Brouwer zal daar haar boeken signeren.Over de auteur

Cees van Rhienen

330 volgers
860 boeken
0 favorieten


Reacties op: Fataal verlangen van Liz Brouwer in de Crimezone Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Liz Brouwer

Liz Brouwer

Over mij: naast mijn schrijfwerk, wat altijd een grote passie van me is geweest,...