Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Fijne kerstdagen! Een verrassing van Isa Maron voor alle Hebban-lezers

door Hebban Crew 38 reacties
In november was ze de eerste Auteur van de Maand op Hebban en konden we niet om haar en om de vele mooie recensies van haar laatste boek 'Eindspel' heen. Isa Maron is ongekend populair onder de vele thrillerlezers die Hebban bezoeken. Speciaal voor hen en alle anderen lezers op Hebban schreef Isa een kerstverhaal met bekenden uit de populaire Noordzeemoorden-reeks. Dit kerstcadeautje kun je nú downloaden!

Kerstengel van Isa Maron

Het is bijna Kerstmis en in een van de kamers van verpleeghuis Het Schouw wordt een lijk gevonden. Toevallig zijn rechercheur Maud Mertens en forensisch onderzoeker Kyra Slagter allebei juist op familiebezoek, en ze besluiten even een kijkje te nemen in de kamer. Ondertussen zijn de bewoners van het tehuis nietsvermoedend kerst aan het vieren met een groots opgezette bingo. Er is een geliefde hoofdprijs.

Dit exclusieve Noordzeemoorden-kerstverhaal wordt je als gratis ebook aangeboden door Isa Maron, The House of Books en Hebban.

Naar de actiepagina

En we zijn er nog niet...

We hebben nóg een verrassing deze kerstdagen. Meld je daarvoor direct aan voor de Hebban Lunchupdate nieuwsbrief (dat kan hier) en je ontvangt morgen alle informatie over deze bijzondere actie! 

De Hebban Crew wenst je fijne feestdagen! Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Fijne kerstdagen! Een verrassing van Isa Maron voor alle Hebban-lezers

 

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...

Overig

De Noordzeemoorden

op 16 oktober 2016 door Hebban Crew 4 boeken 6 volgers 4 reacties 4 likes
Gesponsorde boeken