Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Filmtrailer 'Z van Zachariah'

De eerste trailers van 'Z for Zachariah' druppelen online, een film met Margot Robbie, Chris Pine en Chiwetel Ejiofor. In augustus wordt hij in de bioscopen verwacht.

In november kondigden we het al aan, de verfilming van de spannende postapocalyptische thriller Z van Zachariah van auteur Robert C. O'Brien. Voor een boek met maar twee personages vormt het derde personage dat in de verfilming zit een enorme aanpassing. Als je het boek hebt gelezen en weet wat de wisselwerking is tussen de personages, ben je erg benieuwd naar de beweegredenen om een derde toe te voegen of de mannelijke persoon in de boeken uit elkaar te trekken tot twee mannelijke personages in de film. Ik kan niet wachten om de film te zien!

Eerder schreef ik over het boek: "Z van Zachariah is op een langzame en slopende manier erg spannend. De psychologische strijd in en tussen beide personages is daarnaast ook nog eens heel subtiel en mooi gebracht. Het is een ontzettend ‘stil’ boek en vrij traag, maar dat past wel bij die eenzame, groene vallei met dat ene dappere meisje, dat begrijpt dat ze alleen op zichzelf kan rekenen. Ik ben Ann-fan."Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Filmtrailer 'Z van Zachariah'

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken