Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Finding it - Fijne feelgood met soms hilarische humor

De 'Losing it'-trilogie van Cora Carmack eindigt met het boek 'Finding it'. Vijftien lezers wierpen zich onder leiding van coördinator Helma Koot op deze feelgoodroman, waarin we het verhaal van Kelsey Summers volgen.

De verwende en nogal losbandige en tegendraadse Kelsey Summers reist op kosten van haar vader half Europa rond. Ze is op zoek naar zichzelf en probeert een gebeurtenis in haar jeugd een plaatsje te geven door zich af te zetten tegen haar rijke vader en alcoholische moeder. Op haar reis ontmoet ze de knappe en mysterieuze Jackson Hunt. Wie is hij en waarom is hij altijd toevallig net in de buurt wanneer Kelsey in de problemen komt? Als ze besluiten om samen verder te reizen naar het romantische Italië, valt Kelsey tegen wil en dank als een blok voor hem. Maar Kelsey geeft zich niet zomaar gewonnen. Want hoeveel weet ze eigenlijk van hem? En wat is het geheim dat hij angstvallig voor haar verborgen houdt?


Hilarische humor

Over de inhoud van het boek komen de meningen van de lezers aardig overeen: wederom een prettig weglezend verhaal zoals we van Cora Carmack gewend zijn met, vooral in het begin van het boek, bijna hilarische humor. Van de drie boeken uit de trilogie wordt door de meeste lezers Finding it het beste deel gevonden. Omdat het verhaal vanuit de ik-persoon Kelsey wordt verteld, kom je niet zoveel te weten over het leven en de achtergrond van Jackson. Dat wordt door de lezers toch wel als een gemis gezien.

'Als je op zoek bent naar een heerlijk zomers verhaal vol romantiek, prachtige omgevingen en persoonlijke groei dan is dit een perfect feelgood boek. Daarbij is het ook prettig dat je de boeken in deze serie onafhankelijk van elkaar kunt lezen. Ik heb er in elk geval van genoten!'

- leesclubdeelnemer Thyrze ★★★★

Lees hier het volledige eindverslagOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Finding it - Fijne feelgood met soms hilarische humor

 

Gerelateerd

Over

Cora Carmack

Cora Carmack

Cora Carmack is ‘ergens in de twintig’. Ze had leuke en saaie baantj...

Overig

Hebban Leesclub Hall of Fame 2016

op 02 maart 2016 door Hebban Crew 123 boeken 30 volgers 4 reacties 8 likes

Hebban Spots

Finding it

57 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Finding it van auteur Cora Carmack (Uitgeverij Q). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is #hebbanleesclub. Deze leesclub...

Gesponsorde boeken