Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Foto van de dag #2: Feest op de uitgeverij met Hendrik Groen

Hebban struint de socials af en selecteert met enige regelmaat opvallende foto's met een verhaal voor 'Foto van de dag'. In deze tweede aflevering vieren we feest met een grote winnaar. Zijn naam is Groen. Hendrik Groen.

Feest op de uitgeverij want Hendrik Groen staat op zowel plek 1 áls 2 in de Bestseller 60! Proost!

Het kan niet op met Hendrik Groen. De Britse uitgeverij Michael Joseph kocht de vertaalrechten en ook in Amerika staan ze te trappelen om de avonturen van de bejaarde man te publiceren. Daar had men een bedrag van 6 cijfers voor over. Vorige week verscheen hier in Nederland het vervolg, Zolang er leven is, en gisteren bleek maar weer dat de magic van good old Hendrik Groen ook bij ons nog lang niet is uitgewerkt. Beide boeken voeren de Bestseller 60 aan en dat is natuurlijk wel een feestje waard op de redactie van Uitgeverij Meulenhoff Boekerij. 

De bakkers in Amsterdam moeten overuren hebben gedraaid want ook bij Atlas Contact werd er gebak aangerukt, zagen we voorbij komen in de socials. Daar om te vieren dat NS Publieksprijs-winnaar Joris Luyendijk een jaar in de bestsellerlijst staat. Van Dit kan niet waar zijn gingen inmiddels meer dan 300.000 exemplaren over de toonbank.Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Foto van de dag #2: Feest op de uitgeverij met Hendrik Groen

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken