Hebban vandaag

Leesclubs /

Ga jij de Reading Challenge met boekhandel De Vries Van Stockum aan?

door Hebban Crew 205 reacties
De Boekenweek gaat niet door, maar boekhandel De Vries Van Stockum maakt er tijdens Het voorwoord van de Boekenweek in samenwerking met Hebban toch een week vol boeken van. Meld je aan, bestel het speciaal samengestelde boekenpakket en doe mee!

Boekhandel De Vries Van Stockum en Hebban organiseren samen een Reading Challenge tijdens Het voorwoord van de Boekenweek, zodat je er als lezer toch een week vol boeken van kunt maken. De Vries Van Stockum stelde speciaal voor de gelegenheid een boekenpakket samen met daarin vijf titels.

Boeken die je in één avond (maximaal anderhalf uur) kunt lezen van verschillende genres en verschillende thema's. Met zorg geselecteerd door de boekhandel en geschikt voor iedereen. Zo verbreed je je horizon en lees je ook boeken die je normaal niet op zou pakken.

Pak je boek van 8 maart uit!

Ga de uitdaging aan!

Looptijd: 8 tot en met 12 maart
De challenge: 5 boeken in 5 avonden
Waar: In de speciaal ingerichte Hebban Spot

Om het een beetje spannend te houden, blijven de vijf boeken in het pakket een verrassing tot de start op 8 maart! Update: bestellen kan niet meer!

Meld je hier aan

Elke dag extra's

Je begint elke dag met een introductiefilmpje waarin een van de boekverkopers van De Vries Van Stockum je iets vertelt over het boek. In de avond kun je samen met je medelezers online praten over het boek in de daarvoor ingerichte Hebban Spot. Ook biedt de boekhandel nog extra verdiepingsmateriaal voor de deelnemers, zoals een interview met de auteur, een podcast over het thema of een filmpje.

Dit materiaal blijft beschikbaar, zodat je zonder zorgen een dag kunt overslaan en later inhalen.

Zo tik je in één keer vijf boeken af van je leeslijst, steun je de boekhandel én help je jezelf met het opbouwen van een leesgewoonte.

Doe jij ook mee? Meld je aan!Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga jij de Reading Challenge met boekhandel De Vries Van Stockum aan?

 

Hebban Spots

Een week vol boeken

48 volgers

De Boekenweek gaat niet door, maar boekhandel De Vries Van Stockum maakt er i.s.m. Hebban toch een week vol boeken van.


Gesponsorde boeken