Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Australië

door Hebban Crew 5 reacties
Van bruisende havensteden tot prachtige koraalriffen en van de stoere Outback tot adembenemende vergezichten langs de Great Ocean Road. Australië staat bekend om de relaxte, gastvrije en sportieve levensstijl van haar bewoners. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Australië-boeken.

9 leestips voor Australië

(46)
Terwijl Japanse bommen op Australië vallen, gaat de twaalfjarige Molly Hook op zoek naar Longcoat Bob, die volgens haar een vloek over haar familie heeft uitgesproken, met twee bijzondere reisgenoten.
(121)
Na de dood van zijn vader blikt Jasper Dean terug op het excentrieke leven van Martin Dean, een man die iets groots en meeslepends wilde nalaten aan een wereld die hij tot in het diepst van zijn ziel verachtte.
(15)
Auguste, een vrouw van Aboriginal-afkomst, besluit naar Australië te reizen voor de begrafenis van haar opa. Daar gaat ze de strijd aan met mensen die haar dorp, taal en cultuur dreigen te vernietigen.
(539)
In de eenzame outback van Australië staan twee broers bij de omheining die hun boerderijen van elkaar scheidt. De derde broer ligt dood aan hun voeten. Het verdriet én de verdenkingen spelen hoog op.
(366)
In het meer bij het Australische stadje Smithson wordt het lichaam van de vermoorde Rosalind Ryan gevonden. Rechercheur Gemma Woodstock doet er alles aan om op de zaak gezet te worden.
(311)
Tom is eenzaam sinds zijn vrouw hem samen met hun zoon verliet. Boekverkoopster Hannah geeft hem hoop, maar zij overleefde Auschwitz. Tom gaat de strijd aan met haar onvoorstelbare verdriet.
(4)
Cees Nootebooms reizen naar Australië zijn gebundeld in deze uitgave. Met zijn precieze, sensitieve stijl weet hij de lezer daadwerkelijk mee op reis te nemen in betoverend proza.
(14)
Een dove man gaat op zoek naar de moordenaar van een jeugdvriend. Hij is expert in het lezen van menselijke expressies, maar verkeerd liplezen en gemiste woorden leiden tot problemen.
(156)
Een zwaargewonde vrouw strompelt over de drempel van Franks tankstation, achtervolgd door bloeddorstige jagers. Het tankstation wordt een fort en ze moeten in leven zien te blijven.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2550 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Australië

 

Gerelateerd