Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Frankrijk

door Hebban Crew 14 reacties
Geniet van culinaire streekspecialiteiten in de schilderachtige dorpjes en romantische stadjes van Frankrijk. Ook is het land een paradijs voor de natuurliefhebber, en vergeet vooral de bruisende badplaatsen en het modieuze Parijs niet. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Frankrijk-boeken.

9 leestips voor Frankrijk

(80)
Na een gewelddadige onweersbui worden mysterieuze voorwerpen gevonden dankzij een weggeslagen stuk helling. De vinders geven het niet aan, maar graven het zelf op en sluiten zich steeds meer af van de buitenwereld.
(251)
Parijs, 1885. Ieder jaar wordt er een Bal der Gekken georganiseerd, waar heel Parijs voor uitloopt. Aan de hand van vier vrouwenlevens wordt het leven in het ziekenhuis Salpêtrière geschetst. Zijn ze eigenlijk wel gek?
(435)
Isabelle Bonnet, hoofd van de geheime dienst, trekt zich terug in haar geboortedorp. De rust duurt echter niet lang, wanneer een Engelsman verdwijnt en in zijn huis een dode, naakte vrouw wordt gevonden.
(277)
Eleonora trouwt met de Franse kroonprins om de dood van haar vader te kunnen wreken, voor wie ze de Franse koning Lodewijk VI verantwoordelijk houdt. Maar dan sterft de koning en moet ze op onderzoek uit.
(30)
Na de lockdown speurt Henk Pröpper naar gedenkplaten en monumenten in zijn woonplaats Parijs om zijn herstel na een hartstilstand te bespoedigen. Hij overdenkt zijn leven, de literatuur en de geschiedenis van Parijs.
(1)
Ontdek de 26 beste reisroutes door Frankrijk en leer meer over de mooiste plekken van het land. Ga over bergpassen en langs de kust, met tips om meer te zien en doen voor elk type chauffeur.
(0)
Verschillende Franse wijnstreken worden in kaart gebracht op basis van reisverslagen, bezoeken aan lokale wijnboeren en degustaties van de verschillende wijnen die Frankrijk rijk is. Verken het land op de fiets!
(160)
De beroemde auteur Nathan Fawles leeft twintig jaar lang als een kluizenaar. Wanneer een Zwitserse journaliste naar hem op zoek gaat, wordt er een lichaam gevonden en het afgelegen eiland afgesloten.
(44)
De Montgolfiers zijn erop gebrand de eerste luchtballonvaarders in de geschiedenis te worden. Er zijn vele kapers op de kust, dus zal de jonge zakkenroller Ester hen kunnen helpen de eerste te zijn?

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Frankrijk

 

Gerelateerd