Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Italië

door Hebban Crew 13 reacties
In Italië staat cultuur centraal. Het land kent een rijke geschiedenis, een heerlijke keuken en bewonderenswaardige architectuur. Vaar door de waterwegen van Venetië, bezoek Rome of Florence en geniet van lange avonden of een voetbalwedstrijd. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Italië-boeken.

9 leestips voor Italië

(835)
Nienke en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, maar op een avond verdwijnt de licht dementerende Carolien. Ze heeft een taxi genomen naar Florence, waar ze jaren geleden heeft gewoond.
(19)
Pietro vertelt Teresa zijn gruwelijkste geheim en als het stel uit elkaar gaat, duikt Teresa telkens weer op als hij op een kruispunt in zijn leven staat. Zal ze zijn geheim onthullen en zijn leven verwoesten?
(55)
De in één oog blinde Antonio wordt geadopteerd door een fotograaf en samen reizen ze door Italië. Als Antonio door de lens kijkt, ziet hij in zijn blinde oog hoe de geportretteerde persoon zal sterven.
(267)
Zeezicht, zon en rust, meer wil de eigenzinnige tante Poldi niet wanneer ze op haar zestigste naar Sicilië verhuist. Maar dan verdwijnt haar tuinman spoorloos en gaat ze toch op onderzoek uit.
(553)
De op de Camino ontstane relatie van Zoë en Martin hield geen stand, maar ze krijgen een tweede kans als ze de zieke Camille vergezellen. Haar symptomen worden echter steeds erger.
(43)
Marta ontdekt na haar vaders dood dat hij lid was van een extreemlinkse groepering die aanslagen pleegde. Ze probeert zijn leven te reconstrueren en zo te ontdekken wie hij eigenlijk was.
(69)
Dertienduizend kinderen werden door Mussolini 'uitgenodigd' om hun moederland Italië te leren kennen en zullen jaren in een fascistisch jeugdkamp blijven. De kinderen beramen hun ontsnapping.
(27)
In de zomer van 2019 volgen Tim Parks en zijn partner Eleonora in de voetstappen van de Italiaanse revolutionaire generaal Garibaldi, die in de 19e eeuw een guerillaoorlog leidde in Italië.
(33)
Italië-expert Miriam Bunnik reist door het land, op zoek naar de verhalen achter typisch Italiaanse verschijnselen. Geschiedenis, reizen en interviews komen in dit boek samen.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2549 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Italië

 

Gerelateerd