Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Mexico

door Hebban Crew 4 reacties
Het landschap wordt gekarakteriseerd door woestijnvlaktes, tropische regenwouden, koraalriffen, een helderblauwe zee en hoge bergen. In Mexico vind je boeiende contrasten, kleurrijke feesten en onvoorstelbare culturele schatten. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Mexico-boeken.

9 leestips voor Mexico

(22)
De Mexicaanse schilderes Frido Kahlo onderging 32 operaties, maar leidde ondanks de voortdurende en ondraaglijke pijn een intens en rijk leven en werd een icoon van de 20ste eeuw.
(5)
Middenin het immigrantenleed bloeit er een liefde op tussen mensenhandelaren Estela en Epitafio, die ervan dromen te ontsnappen aan deze mensenverslindende hel.
(573)
Juan Guillermo’s rauwe leven speelt zich af op de daken van Mexico-Stad. Hij wil wraak voor de moord op zijn familie door een club fanatiek religieuze jongens uit zijn wijk.
(114)
Terwijl een Mexicaans-Amerikaans gezin een roadtrip maakt van New York naar Arizona, proberen duizenden Centraal-Amerikaanse kinderen de Amerikaanse grens te bereiken.
(48)
De Heks is dood. Vermoord. Er komen details aan het licht die samen een beeld schetsen van een diep verdeeld dorp. De Heks blijkt omringd te zijn geweest door duistere personages.
(4)
Mexico: het land van de sombrero's, cactussen, Azteken en Maya's, maar vooral van de verrukkelijke tortilla's, taco's, salsa's en guacamole. Maak kennis met 80 authentieke recepten.
(30)
In 2018 maakte Paul Theroux een maandenlange roadtrip door Mexico. Hij beschrijft een betoverende ontdekkingstocht in een van de meest levendige, complexe en soms gevaarlijke landen ter wereld.
(71)
De leider van het El Federacion-kartel ontsnapt uit de gevangenis om zijn imperium weer op te bouwen. Er ontstaat een bloedstollend kat-en-muisspel tussen hem en DEA-agent Art Keller.
(388)
Als haar voormalige collega vermist wordt, vertrekt Tara Linders naar Mexico om hem te zoeken. Ze wordt vergezeld door undercoveragent Jay op haar zoektocht in de binnenlanden van Mexico.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2523 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Mexico

 

Gerelateerd