Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Schotland

door Hebban Crew 21 reacties
De Schotse Hooglanden kenmerken zich door prachtig ruig natuurschoon, maar ook historisch en cultureel gezien heeft het land zeer veel te bieden. Daarnaast wordt Schotland terecht beschouwd als het land waar whisky vandaan komt. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Schotland-boeken.

9 leestips voor Schotland

(1961)
Hugh 'Shuggie' Bain brengt zijn jeugd in de jaren 80 door in een vervallen huurwoning in Glasgow. Zijn moeder is alles voor hem, maar zij zoekt steeds vaker troost in drank.
(79)
Twee zussen krijgen bericht dat hun vader stervende is en reizen af naar Schotland. Wat ze niet weten is dat zijn dood een hartverscheurend verraad bloot zal leggen.
(888)
De auteur en haar man verruilen Notting Hill voor een klein Schots eiland om schapen te fokken. Ondanks alle ellende die op haar pad komt, verliest ze zich meer en meer in de natuur.
(67)
Met weinig meer dan een roestige camper gaan de twee Schotse vrienden Sam Heughan en Graham McTavish op avontuur en ontdekken de grootsheid van de natuur van Schotland.
(1138)
Negen vrienden vieren oudejaarsavond in een villa in de Schotse Hooglanden, maar de geheimen, jaloezie en woede spelen hen parten. De volgende dag is er een dode gevallen.
(13)
De verhalen in dit boek zingen niet alleen de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geven ook een indringend beeld van bekende Schotse schrijvers.
(65)
Op de langste dag van de zomer zitten twaalf mensen met hun gezinnen binnen opgesloten in hun huisjes op een verouderd Schots vakantiepark. Dan valt het donker.
(3)
Als je optimaal wilt genieten van Schotland, waarom zou je je dan haasten? Geniet van het reizen en neem eens niet de snelste weg. Van A naar B, maar wel via Z.
(62)
De auteur bracht haar leven door op zoek naar de essentie van natuur in de Cairngorms. De levenslange zoektocht leidde tot het schrijven van deze klassieke bespiegeling.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2554 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Schotland

 

Gerelateerd