Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Spanje

door Hebban Crew 7 reacties
Spanje kent vele bezienswaardigheden en mooie natuurgebieden. Of je nu de zon opzoekt, cultuur wilt snuiven, van sport wilt genieten of gaat rondreizen. Ga naar Barcelona of Madrid, de Golf van Biskaje of de Pyreneeën. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Spanje-boeken.

9 leestips voor Spanje

(367)
Om na zijn schorsing het vertrouwen terug te winnen moet rechercheur Jon Gutiérrez de kluizenaar Antonia Scott overtuigen de politie bij te staan in een spraakmakende moordzaak. Toch kan alleen zij de gruwelijkheden stoppen.
(157)
Maud wil alles doen om aan haar erbarmelijke achtergrond te ontsnappen, bijvoorbeeld door een rijke man aan de haak te slaan. Chris wil de overeenkomst zakeljik houden, maar Maud weet tijdens een reisje naar Ibiza een gevoelige snaar te raken.
(25)
Jaren na de dood van haar jeugdvriendin Gema, die overleed aan leukemie, bezoekt een levenslustige vertaalster de plaatsen en vrienden die haar dichter bij Gema brengen. Kloppen haar herinneringen nog wel?
(230)
Linda heeft een heel dorp gekocht, Nueva Vida, waar ze een veilige haven van wil maken voor iedereen die rust zoekt. Intussen maakt Ellen zich zorgen om haar huwelijk, en heeft Judith steeds vaker last van duizelingen en vermoeidheid.
(25)
Nat voelt zich niet meer op haar plek en gaat haar geluk beproeven op het platteland. De dorpelingen heten haar welkom, maar ze pakt de dingen niet altijd aan zoals zij vinden dat het hoort. Dat levert haar een hoop weerstand op.
(1)
Influencer Lizzy van der Ligt neemt je mee naar het Ibiza van haar jeugd, naar de leukste onontdekte plekjes, strandjes en winkels van nu. Van de unieke bewoners van het eiland tot de onopvallende vintagewinkels.
(59)
Aurora heeft er een dagtaak aan het leed en de verhalen van haar schoonfamilie aan te horen, over elkaars tekortkomingen en het gebrek aan begrip bij de ander. Als Aurora's echtgenoot een familiediner wil organiseren probeert ze hem van zijn goedbedoelde poging af te brengen.
(308)
De personages, de geschiedenis van de mythische bibliotheek en de sfeer van het vierluik 'Het Kerkhof der Vergeten Boeken' worden verder uitgediept in deze bijbehorende verhalenbundel. Een blijk van waardering voor zijn lezers en nu een eerbetoon aan de overleden auteur.
(102)
Wat is er gebeurd met Josephine Donkers in de laatste uren van haar leven? Haar twee vriendinnen worden verhoord door de politie nadat het levenloze lichaam werd aangetroffen onder aan een Spaanse klif, op de laatste dag van de zomervakantie.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Spanje

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken