Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Ga op reis in een boek | Bestemming Zweden

door Hebban Crew 34 reacties
In Zweden kun je ofwel genieten van de rust of juist kiezen voor een actieve en sportieve vakantie. Ga naar Stockholm, Göteborg of Malmö, of kies juist voor een natuurrijke vakantie in een van de reservaten of nationale parken. Speciaal voor jou selecteerde de Hebban-redactie negen niet te missen Zweden-boeken.

9 leestips voor Zweden

(1690)
Drie broers keren terug naar het vakantiehuis waar twintig jaar eerder een ongeluk heeft plaatsgevonden dat hun leven voor altijd heeft veranderd. Welke tragedie heeft zich destijds afgespeeld?
(96)
Elisabeth, Iris en Signe werken voor de Zweedse regering aan het kraken van de gecodeerde berichten van de Duitsers. Inmiddels is het 1941, en nazi-Duitsland wordt steeds sterker.
(28)
Na zeventien jaar in de boeddhistische leer keert Lindeblad terug naar Zweden, maar net als hij de balans heeft gevonden tussen oosterse wijsheid en het westerse leven, krijgt hij ALS.
(54)
Journalist Matilda Gustavsson wist te infiltreren in het besloten bolwerk van de Zweedse Academie, waar ze op een verhaal stuitte over seksueel misbruik, intimidatie en corruptie.
(334)
Als de eerste aanwijzingen nergens toe leiden, krijgt rechercheur Charlie Lager het idee dat niemand de waarheid spreekt. Zal ze de negen maanden oude Beatrice op tijd terugvinden?
(570)
De 25-jarige Emmie wil weten wat er echt gebeurde met haar verdwenen broertje Robin die zou zijn verdronken, maar haar ouders willen haar vragen niet beantwoorden.
(353)
Een tragikomisch verhaal over een klungelig gijzeldrama in een appartementencomplex. In een reeks verhoren horen we ieders versie van wat er is gebeurd, maar wie vertelt de waarheid?
(68)
Een jaar lang verruilden de auteur en zijn familie de Delftse binnenstad voor het Zweedse platteland nabij Karlstad. Uiterst geestig en liefdevol beschrijft hij wat zo'n emigratie behelst.
(456)
Bell werkt als nanny aan de Zweedse kust als een mysterieus telefoontje alles op zijn kop zet en Bell het middelpunt wordt van een zomer vol geheimen en intriges.

Bekijk de Zomerlezen-reisbestemmingenOver de auteur

Hebban Crew

2525 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ga op reis in een boek | Bestemming Zweden

 

Gerelateerd