Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Geef meer met een boek | Vaderdag 2022

door Hebban Crew 2 reacties
Geef deze Vaderdag meer met een boek, bijvoorbeeld met onderstaande boekentips die speciaal door boekverkopers zijn geselecteerd. Weet jij niet precies wat je je vader moet geven om hem te laten zien hoe je hem waardeert? Er zit vast iets moois tussen alle onderstaande tips. Doe inspiratie op en geef ook jouw vader een boek cadeau.

(20)
In zijn nieuwe boek Adrenaline overziet Zlatan zijn hele carrière en graaft hij dieper dan ooit om een nieuwe generatie te vertellen over de lessen die hij in zijn leven heeft geleerd. Onthullender dan ooit!
(9)
Een onmisbaar encyclopedisch én verhalend boek over alle Nederlandse Tourdeelnemers ooit. Smeets achterhaalde van elke renner de feiten en de levensloop, over velen schrijft hij er ook persoonlijke verhalen bij.
(210)
De nieuwste David Baldacci. Een scenarioschrijfster vraagt privédetective Aloysius Archer uit te zoeken wie haar wil vermoorden, maar dan verdwijnt ze spoorloos en treft hij een vermoorde man aan.
(369)
Een even hilarisch als weemoedig relaas over de zin van het leven, over liefde, kinderen, trouw en ontrouw, over het verstrijken van de tijd en het onherroepelijke ouder worden.
INTERMEZZO
(14)
Dit brisante en onthullende boek laat gedetailleerd zien hoe groot de impact van de Indische doofpot was op onze rechtsstaat.
(1)
Kees van Kooten en Wim de Bie werden onlangs uitgeroepen tot het allerbeste duo uit de Nederlandse televisie geschiedenis. Lachen is gezond is een verzameling verhalen, columns, sketches, waar al veel van de thema’s en types in terug te vinden zijn, die inmiddels tot ons cultureel erfgoed zijn gaan behoren.
(4)
In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten.
(3)
De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips.
(53)
De Weimarrepubliek ging in 1933 ten onder. Wat waren de kwetsbaarheden van de eerste Duitse democratie? Welke lessen heeft Weimar ons te bieden?
INTERMEZZO
(2)
In Masterclass Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties.
(30)
Je werk zit erop. Je loopbaan is geëindigd. Gepensioneerd dus. En dan? Een zee van tijd! Maar wat ga je daarmee doen? Youp van ’t Hek geeft samen met tekenares Marije Tolman een vrolijk antwoord op deze moeilijke vraag.
(277)
Een overrompelende vertelling, vol onvergetelijke personages en dialogen, en met een even ingenieuze als tragische plot.
(918)
Een roman over opgroeien in een gewelddadig gezin; over de wording van kind tot man, en over de liefde. Over machteloosheid in familieverhoudingen en de vraag of je jezelf ooit uit die verhoudingen kunt bevrijden.
(1040)
Het 9e deel in 'serie Q' rond rechercheur Carl Mørck, leider van een team binnen de Deense politie dat werkt aan onopgeloste moordzaken. Het is drukker dan ooit op afdeling Q en de tijd dringt, want de moordenaar is nog lang niet klaar.
(356)
Een antropologiestudent ontdekt dat er op Paaseiland een felle, onderhuidse strijd woedt over de oorsprong van de moai. Als er mensen beginnen te verdwijnen, lijkt het erop dat sommigen het niet bij discussiëren laten…
INTERMEZZO
(19)
Jeroen Oomen is dé hondencoach van Nederland en autoriteit op het gebied van hond en mens. In dit boek vertelt hij wat je als nieuwe en ervaren hondeneigenaar moet weten.
(1)
Een voetbalshirt is meer dan een kledingstuk: het is een verhaal over de voetballer, en over de club en zijn historie die altijd heroïsche overwinningen en pijnlijke nederlagen bevat. Een shirt is de tastbare vorm van liefde voor het voetbal.
(296)
Sommige rechters kijken misschien de andere kant op wanneer een moord wordt gepleegd, deze rechter is naar het zich laat aanzien zelf de dader. En het laatste wat je wilt, is op de lijst van de rechter terechtkomen…
(7)
Fernando Pessoa geldt als de belangrijkste Portugese dichter van de twintigste eeuw. Maarten Asscher stelde uit het omvangrijke oeuvre van Pessoa een prachtige selectie samen.
(532)
Allesomvattend, wervelend, spannend en filosofisch. Een onvergetelijke leeservaring voor iedereen die het aandurft totaal weggeblazen te worden en de wereld voor altijd met andere ogen te zien…
INTERMEZZO
(76)
Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland? Wat is Feyenoord eigenlijk precies? En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen?
(4)
Een indringend perspectief op een historisch fenomeen dat de wereld veranderde. Adolf Hitler. De beeldbiografie geeft een fascinerend en indringend beeld van de opkomst en ondergang van de dictator.
(80)
Een dubbelzinnige liefdesverklaring aan een vrouw, een huwelijk en een kind. Een schets van alle vormen die onmacht, loyaliteit en verraad kunnen aannemen.
(581)
Een fenomenale nieuwe roman over rouwverwerking en de niet te vermijden kracht van familiebanden.
INTERMEZZO
(584)
In een roman die tegelijk bloedstollend en intellectueel uitdagend is en waarin de Middeleeuwen in alle kleur oprijzen, speelt Nico Dros een vernuftig spel met de vermeende geschiedenis van de raadselachtigste middeleeuwer: Madoc.
(78)
In een buitengemeen origineel en spannend boek beschrijft Martin Michael Driessen het leven van wachten en vervulling van een specifieke kogel.
(252)
Jo Nesbø weet met zijn kenmerkende vakmanschap de spanning zo ver op te voeren dat de lezer zal moeten concluderen dat de wereld in deze verhalen best weleens realiteit zou kunnen worden.
(202)
Neven is een onthutsende, zwartkomische noodlotsroman. Over de vraag of we elkaar willen, moeten, kunnen redden. Of we ons moeten verzetten tegen het noodlot of dat beter kunnen omhelzen.
(104)
James’ vader werd geboren in Liverpool en voedde zijn zoon op met een onvoorwaardelijke liefde voor de stad, en vooral voor Liverpool FC, een van de oudste en beste voetbalclubs ter wereld.
(8)
In dit boek schetst Tweede Kamerlid Alkaya zowel het ontluisterende onvermogen van onze politici om het voortouw in de strijd te nemen, als de stappen die we collectief moeten zetten om niet voorgoed de controle over ons eigen geld te verliezen.
INTERMEZZO

Welk boek geef jij of hoop je te krijgen op Vaderdag?Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Geef meer met een boek | Vaderdag 2022

 

Gerelateerd