Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

George R.R. Martin: 'Ik ben nog niet dood'

door Hebban Crew 1 reactie
Fantasyschrijver George R.R. Martin heeft zijn talloze fans moeten verzekeren dat het bericht van zijn overlijden 'schromelijk overdreven' is. Zijn uitspraak volgt op het nieuws dat de dood van Beatles-producer George Martin nogal wat paniek had veroorzaakt onder niet nauwkeurig lezende bewonderaars van de schrijver.

Terwijl in vele media het heengaan werd betreurd van 'de vijfde Beatle' George Martin, die dinsdagavond overleed op 90-jarige leeftijd, verkeerde een flink aantal lezers in de veronderstelling dat de schrijver van de Game of Thrones-serie het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld.

De auteur George Raymond Richard Martin (bijnaam GRRM) garandeerde zijn fans in een post op zijn blog dat hij 'nog niet dood' was. 'Het is ontroerend om te beseffen dat zo veel mensen op deze wereld begaan zijn met mijn leven, tegelijkertijd moet ik, net als Mark Twain dat deed, benadrukken dat de geruchten over mijn dood schromelijk overdreven zijn. Martin verwees naar het commentaar dat de Tom Sawyer-auteur in 1897 gaf toen een verslaggever hem vroeg over berichten over zijn dood.  

De schrijver Martin zei dat de producer Martin enorm zal worden gemist. 'Ik heb Sir George nooit ontmoet (ooit kwam ik Paul McCartney eventjes tegen toen ik op mijn huurauto wachtte bij het Four Seasons-hotel in Beverly Hills), maar zoals miljoenen anderen hield ik van de Beatles en Martins bijdrage aan hun muziek kan niet genoeg benadrukt worden.'

'Wat mijzelf betreft: ik ben er nog. Ik schrijf nog steeds, ik herschrijf nog steeds, ik ga nog steeds naar de film en ik lees boeken. Ik verwacht het hier nog wel een tijdje uit te houden.'

(Bron: The Guardian)Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: George R.R. Martin: 'Ik ben nog niet dood'

 

Gerelateerd

Over

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...

Gesponsorde boeken