Hebban vandaag

Interview /

Gespot: interview met de mensen achter SLA

In Amsterdam is sinds twee jaar de saladbar SLA te vinden. Vanaf het begin is het een groot succes. Je kunt hier zelf je salade samenstellen, maar ook genieten van onder meer hummus, soep en juice. In een interview met Jamie Magazine spraken de oprichters over de saladbar én het onlangs verschenen kookboek SLA.

Uit het interview in Jamie Magazine met Jop, Nina en Ida, de mensen achter SLA:

SLA is overal! Hoe is het begonnen?

"Geïnspireerd door het boek De voedselzandloper kregen we het idee om in AMsterdam een healthy (fast)foodconcept neer te zetten. Ida de Haart kwam bij het team als chef en sinds de aftrap van SLA, nu zo'n twee jaar geleden, bgedenkt zij de gerechten. Gezond, snel en niet te ingewikkeld met de focus op het overbrengen de de herkomst van de ingrediënten."

Waarom moesten we zo lang wachten op dé SLA-bundel?

"We hebben regelmatige de vraag gekregen of we onze keukengeheimen wilden delen. We zijn hier bewust niet meteen op ingegaan, maar hebben eerst onze recepturen ontwikkelt. En nu kunnen we niet wachten! Ida's langgekoesterde droom gaat hiermee in vervulling."

Lees het volledige interview in Jamie Magazine nr. 34, juli/augustus 2015.

SLA over SLA

"Nog geen twee jaar na de opening van de eerste vestiging in Amsterdam hebben we besloten om onze kennis over voeding te bundelen en te delen met jullie. Met het boek willen we mensen inspireren om een gezonder en energieker leven te leiden. Het boek laat zien hoe je thuis op een makkelijke manier gezond kan koken en eten aan de hand van recepten, persoonlijke verhalen en de voor SLA zo kenmerkende prachtige fotografie door onze huis fotografen Wij Zijn Kees."

Hebban over SLA

Voor Hebban schreef Saskia Balmaekers een recensie over SLA. Zij eet graag bij SLA in Amsterdam en is heel enthousiast over het boek. "SLA in eigen keuken biedt vervolgens vooral heel veel fijne recepten - om precies te zijn 75. Allemaal zonder tarwe, zonder suiker en zonder koemelk. Heel gezond dus, maar vooral heel erg lekker...De vegan cheesecake met pompoen en sinaasappel is zo lekker dat hij al op was voor de visite kwam. Dat werd nog maar een keer de keuken in…"
SLA het kookboek krijgt van haar 4 sterren!Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Gespot: interview met de mensen achter SLA

Gesponsorde boeken