Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

'Getelde dagen' een midweek lang in de spotlights

door Hebban Crew 2 reacties
Deze week verschijnt 'Getelde dagen', de vijfde thriller van Siska Mulder. Hebban.nl viert deze publicatie met een klein feestje: vijf dagen lang lichten we het boek een beetje bij. Dat gebeurt onder andere met een voorpublicatie, een interview met Mulder, haar favoriete thrillers en een column.

Siska Mulder laat volgens haar uitgeverij in Getelde dagen de verwoestende werking zien van een gestrand huwelijk. De keerzijde van de liefde is in deze thriller inktzwart van kleur.

Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in ’t Gooi... Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd.

Er laait een strijd tussen hen op die zo hevig wordt dat ze in een vechtscheiding belanden. Wantrouwen en wraak voeren de boventoon. Als het dieptepunt bereikt lijkt, voltrekt zich een ramp: de kinderen worden ontvoerd. Het drama brengt Remie en Laurens weer dichter bij elkaar en ze zetten alles op alles om hun gezin te redden. Maar valt het noodlot nog te keren?

Vanaf vandaag tot en met komende vrijdag richt Hebban.nl de schijnwerpers op deze nieuwe publicatie. Dat gaat onder meer gepaard met een giveaway-actie (zie hiernaast), waarvan we de deelnemers oproepen een originele vraag voor Siska Mulder te bedenken. Aan het eind van de week geeft Mulder antwoord op de meest opvallende lezersvragen. 

Verder kunt u deze week een column en een lijstje met de zeven favoriete thrillers van Mulder tegemoet zien. Op woensdag publiceren we het interview dat Hebban-medewerker Kees de Bree met haar had. Dan ook kunt u op deze site een voorpublicatie uit Getelde dagen verwachten. Vijf leden van de Crimezone Leesclub laten zich de komende dagen uit over Mulders nieuwe thriller. Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 'Getelde dagen' een midweek lang in de spotlights

 

Gerelateerd

Over

Siska Mulder

Siska Mulder

Wees gewaarschuwd. Ik schrijf psychologische thrillers die je nachtrust er niet...

Gesponsorde boeken