Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

'Gewoon doen’-filosofie in zinloos, maar vermakelijk boek

Met 3,8 miljoen abonnees is de Britse Alfie Deyes, a.k.a. PointlessBlog, een van de populairste YouTubers van dit moment. In zijn video’s doet hij challenges met collega-YouTubers, toont hij zijn video game skills en geeft hij tips & tricks. Nu zet hij jou aan het werk met ‘The Pointless Book’.

In het boek vind je opdrachten, spelletjes en uitdagingen die, zoals de titel al meldt, pointless zijn – doelloos. Vervelen zul je je niet meer met dit interactieve boek. Het zal je inspireren om - eventueel samen met je vrienden - je creativiteit de vrije loop te laten. Het enige doel dat dit boek heeft, is jou een paar minuten per dag te laten besteden aan een zinloze, maar vermakelijke taak.

The Pointless Book bevat bijvoorbeeld een kaart van de wereld waarop je kunt aangeven welke landen je nog wilt bezoeken, lege pagina's waar je zelf je creativiteit mag gebruiken en lijstjes die je in kunt vullen. Een boek dat een ‘niet nadenken, gewoon doen’-filosofie hanteert. Wees creatief en maak van dit boek een persoonlijke dagboek vol met herinneringen voor later. Goed nieuws voor fans: inmiddels is Alfie al bezig met The Pointless Book #2

Over het boek:
Het YA-antwoord op het succesvolle Wreck this journal

The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje "mensen kijken", maak een tijdcapsule, scheur een bladzijde uit om iemand een liefdesbrief te schrijven en leer origami maken. Volledig geïllustreerd en voorzien van een scala aan spelletjes, activiteiten en streken, nodigt Alfie Deyes je in The Pointless Book uit om net als zijn online volgers dit dagboek van zinloosheid te voltooien en vrijwel niets met trots te doen. 

Enkele reacties op Goodreads:
"I quite like the whole 'just do it' message it gives.”
“Nevertheless it is full of different things to do, good fun if you have a friend or somebody with you.”
“What an interesting way to get away from boredom.” Giveaway:

Verveel jij je soms te pletter en ben je toe aan een boek vol opdrachten en uitdagingen? Of ben je toe aan nieuwe ideeën om samen met je vrienden gekke dingen te ondernemen? Doe dan gauw mee aan de giveaway hiernaast: van Uitgeverij Van Goor mogen we twee exemplaren van The Pointless Book weggeven! Succes!  Over de auteur

Lindy de Jong

728 volgers
351 boeken
6 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 'Gewoon doen’-filosofie in zinloos, maar vermakelijk boek

 

Gerelateerd

Over

Alfie Deyes

Alfie Deyes

Met 3,8 miljoen abonnees is de Britse Alfie Deyes, a.k.a. PointlessBlog, een van...