Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Gouden Boek voor 'Huidpijn' van Saskia Noort

Vandaag is 'Huidpijn' van Saskia Noort bekroond met een Gouden Boek. Van het boek werden sinds het verschijnen in 2016 meer dan 200.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de Gouden status. Speciaal tijdens de Spannende Boeken Weken wordt vanavond om 22.30 uur de unieke oorkonde in het televisieprogramma Zomer met Art op RTL4 uitgereikt.

Saskia Noort, inmiddels bekend vanwege meerdere bestsellers en nominaties voor onder meer de NS Publieksprijs, reageerde verrast op het nieuws: 'Ik vind het een hele grote eer, en supertrots op mezelf en mijn boek, dat het het zo goed doet in deze tijden van netflix en social media. Mijn dank aan de lezer is groot, zonder lezers geen boeken!'

Huidpijn is de meest rauwe, pijnlijke en schurende thriller van Saskia Noort tot nu toe. Ze weet als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN’erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde. 


In Huidpijn wordt de duistere kant van televisiepresentatrice Anne pijnlijk duidelijk als haar relatie plotseling verbroken wordt. Het boek werd eerder genomineerd voor de NS Publieksprijs 2017 en stond op de longlist van de Gouden Strop 2017. Vorige week werd bekend dat Huidpijn de meest uitgeleende thriller was bij Nederlandse bibliotheken, lees voor meer informatie dit artikel op Hebban.

Meer over Saskia Noort op Hebban:

   Over de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gouden Boek voor 'Huidpijn' van Saskia Noort

 

Gerelateerd

Over

Saskia Noort

Saskia Noort

Saskia Noort (Bergen, 1967) studeerde journalistiek en theaterwetenschap in Utr...

Gesponsorde boeken