Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Gratis digitaal prentenboek van Bereslim

Digitale peuter- en prentenboeken voor op de computer en apps voor smartphone of tablet komen er steeds meer. Oók voor heel jonge kinderen. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat digitale media een positieve invloed hebben op hun ontwikkeling.

Digitale prentenboeken en kinderboekenapps kunnen, naast het samen met een volwassene boekjes lezen en bekijken, de voorleescultuur thuis en in de kinderopvang verrijken. Naast kwalitatief goede voorleesboeken vormen digitale kinderboeken een waardevolle bijdrage aan het voorleesplezier en daarmee aan de taal- en leesontwikkeling van jonge kinderen. Onderzoek heeft aangetoond dat digitale prentenboeken de woordenschat vergroten en bijdragen aan het verhaalbegrip. Boeken lezen en het bezig zijn met digitale media kunnen elkaar daarbij versterken. Door afwisselend boek en computer of tablet te gebruiken ontstaat een goede wisselwerking en nóg meer leesplezier. Boeken en digitale media vullen elkaar aan.

Bereslim, aanbieder van digitale prentenboeken, biedt gratis het BereslimBoek Dikkie Dik en de kerstboom aan van Jet Boeke.

Bereslim is er voor kinderen van 3 tot 7 jaar én hun ouders en opvoeders. Kinderen kunnen leuke en leerzame spelletjes doen en digitale prentenboeken bekijken. De producten van Bereslim kunnen zowel thuis gebruikt worden als door scholen, peuterspeelzalen en Bibliotheken. Bibliotheekleden kunnen BereslimmeBoeken gratis bekijken in de Bibliotheek of thuis via de website van de Bibliotheek.Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gratis digitaal prentenboek van Bereslim

 

Gerelateerd

Over

Jet Boeke

Jet Boeke

Jet Boeke is de bedenker en illustratrice van de bekende Dikkie Dik-boeken. Na h...

Arthur Van norden

Arthur Van norden

Arthur van Norden doet verschillende studies, die hij allemaal niet afmaakt. Van...

Gesponsorde boeken