Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Gratis ebook: Het boek over jou van Renee Knight

door Hebban Crew 71 reacties
Stel je voor dat je een boek leest dat helemaal over jou gaat. En dat het een geheim prijsgeeft dat je twintig jaar verborgen hebt gehouden. Een geheim waar niemand van wist, dacht je... Dit is het verhaal van 'Het boek over jou' van Renée Knight. We geven 'm gratis weg.

Gratis e-book voor abonnees van de Hebban vandaag lunchupdate

Samen met uitgeverij Ambo | Anthos geven we zaterdag 13 en zondag 14 februari a.s. het e-book van Het boek over jou van Renée Knight t.w.v. € 9,99 weg als je je voor zaterdag inschrijft voor de - eveneens gratis - Hebban vandaag lunchupdate, onze dagelijkse boekennieuwsbrief. Je vindt de code voor het gratis e-book in de zaterdageditie van 13 februari 2016 van de nieuwsbrief. Je kunt het e-book dan tot en met zondag 14 februari downloaden.

Ontvang je de Hebban vandaag lunchupdate al, dan hoef je niks te doen. Heb je nog helemaal geen Hebbanaccount, dan is het toch ook voor jou mogelijk om het gratis e-book te bemachtigen. Maak een (alweer gratis) Hebbanaccount aan en meld je dan aan voor de Hebban vandaag lunchupdate.

Let op: de code om het e-book gratis te downloaden werkt alleen op zaterdag 13 en zondag 14 februari bij de online boekwinkel Boekenwereld.com.

Direct aanmelden

  

Over Het boek over jou

De achtendertigjarige Catherine is diep geschokt wanneer ze in een thriller de gedetailleerde beschrijving van een traumatische gebeurtenis uit haar eigen leven tegenkomt, van twintig jaar eerder. Wanhopig leest ze verder, tot ze uiteindelijk vol afschuw haar eigen dood beschreven ziet. Als iets in een boek gedrukt staat, is het dan voorbestemd te gebeuren? Of kan Catherine het tij nog keren?  

Het boek over jou is een nagelbijtend spannende pageturner vol psychologische spanning en onverwachte plotwendingen. 

Het boek werd eerder uitgebracht onder de titel Disclaimer en werd goed ontvangen, o.a. bekroond met vijf sterren in De Morgen en het Noordhollands Dagblad

Renée Knight werkte als scenarioschrijfster voor de BBC, Channel Four en Capitol Films voordat ze zich toelegde op het schrijven van thrillers. Ze woont in Londen met haar man en twee kinderen. Het boek over jou is haar debuut.

 

Over de Hebban Vandaag Lunchupdate

Elke dag verzamelt de redactie van Hebban alle artikelen, redactionele recensies en giveaways van de afgelopen vierentwintig uur in de Hebban vandaag lunchupdate. Deze gratis nieuwsbrief wordt dagelijks om 12 uur verzonden (behalve zondag). Zo blijf je automatisch op de hoogte van het belangrijkste nieuws over boeken en auteurs. 

Klik hier voor meer informatie en om je snel aan te melden

 Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gratis ebook: Het boek over jou van Renee Knight

 

Gerelateerd

Over

Renee Knight

Renee Knight

Renée Knight werkte als scenarioschrijfster voor de BBC en schreef daarnaast sc...

Gesponsorde boeken