Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Gratis ebook 'De sloep' van Nikkie van Lierop

door Hebban Crew 54 reacties
Zaterdag gaat voor de tweede keer de Week van de Debutant op Hebban van start. Om alvast in de stemming te komen hebben we een gratis ebook voor je. Het verhaal ‘De sloep’ van Nikkie van Lierop werd speciaal geschreven voor Oh magazine en Dons, de verzameling erotische verhalen die Lebowski Publishers publiceerde in samenwerking met Oh magazine.

De sloep, een erotisch verhaal

Door de zachte, stemmige verlichting lijkt het alsof alles en iedereen vloeibaar wordt als honing. Is licht likbaar? Traag en dik druipt het van de muren naar het immense bed en verspreidt het zich over de benen, armen, voeten, handen, borsten, buiken en billen van de mannen en vrouwen die zich erop bevinden. Ze zijn zo met elkaar verstrengeld dat het moeilijk te onderscheiden valt welke ledematen bij welk lichaam horen of met hoeveel ze eigenlijk zijn, deze mensen die elkaar zelfs niet bij naam kennen. Alles en iedereen glijdt en wriemelt en glibbert over, tussen, onder elkaar heen. Een kluwen van lust is dit, een knoop die niet ontward wil worden, een nest kronkelende slangen die zich aan elkaar warmen.

Toen ze eerder vandaag arriveerden, waren ze erg verward. Nieuwelingen zijn aanvankelijk altijd verward wanneer ze hier aankomen: ze vragen elkaar of ze weten waar ze zijn, hoe ze op deze vreemde plek zijn beland, wat er is gebeurd, wie de anderen zijn, hoe ze straks weer thuiskomen, of er een taxi kan worden gebeld en zo verder, enzovoorts. Sommigen staan wat te snikken, zonder goed te weten waarom.

Binnen oogt de ruimte gezellig. Harry heeft de haard aangestoken, de kaarsen branden eveneens.

Cora kijkt nog even rond om te zien of alles klaar is om hun gasten te ontvangen en opent de poort. Haar verschijning legt iedereen gelijktijdig het zwijgen op, het is alsof een bliksem inslaat en een boom in lichterlaaie zet. Geen gesnik meer, geen vraag welt nog op uit een keel, geen lippen vormen nog een klinker, monden vallen open, pupillen worden groot als schoteltjes. Dat komt door die schoonheid van haar. Die met woorden proberen te omschrijven – hoe poetisch de zinnen ook mogen zijn en hoe groots de lettergrepen – het is allemaal verloren moeite. 

Het is niet zo dat dichters en prozaisten het niet proberen, integendeel, maar nooit komt iemand ook maar in de buurt van iets wat Cora’s pracht op een waardige manier beschrijft. Als zij ergens binnenkomt, knielt iedereen spontaan bij haar voeten neer, man en vrouw, vanzelf en zonder meer, nederig als trouwe honden en zo geil als het duistere beest dat diep in ieder van ons allen huist.

Daar staat ze, puur en naakt, in al haar glorie (...).

Download je gratis epub en lees verder...

Download jouw exemplaar van De sloep via onderstaande button. Een epub kun je lezen op een ereader of, met behulp van een gratis programmaatje, op je computer, tablet of telefoon.

Download epub Over de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gratis ebook 'De sloep' van Nikkie van Lierop

 

Gerelateerd

Over

Nikkie van Lierop

Nikkie van Lierop

Nikkie Van Lierop is een Belgische zangeres. Ze brak door in de newbeatperiode e...


Gesponsorde boeken