Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Gratis ebook: 'Meer dan 1000 woorden'

door Hebban Crew 46 reacties
Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het gezegde. In Thriller Magazine namen we de proef op de som en vroegen Henk van Straten, Loes den Hollander en Jeroen Windmeijer hun fantasie los te laten op een door ons uitgekozen foto, maar dan in precies duizend woorden. Nu was de beurt aan jou, de lezer. Vandaag maken we de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend en kun je de beste 1000 woorden-verhalen downloaden als ebook.

Wie lazen deze verhalen?

De jury bestond uit literair agent Stijn de Vries, thrillerexpert Soraya Vink en Hebbanhoofdredacteur Sander Verheijen. Zij beoordeelden de inzendingen op orginaliteit, spanning en aan de overige voorwaarden (is er bijvoorbeeld voldaan aan de richtlijn om een spannend verhaal binnen 1000 woorden te houden en deze te laten corresponderen met een van de foto's?).


De hoofdprijs

Het winnende verhaal, Roulette, werd geschreven door Carolien Cramer. Zij zal worden uitgenodigd voor een gesprek bij Marianne Schönbach Literary Agency, een van de grootste literair agentschappen van Nederland. Marianne Schönbach vertegenwoordigt Nederlandse en Vlaamse auteurs in binnen- en buitenland. 

Gratis ebook!

Download nu het gratis ebook met de beste 1000 woorden-verhalen. In deze speciale uitgave lees je de verhalen van Loes den Hollander, Jeroen Windmeijer en Henk van Straten uit het Thriller Magazine en de inzendingen van winnaar Carolien Cramer en de runners-up Remco Houtepen, Melissa Skaye, Agnes Bazuin en Annette Akkerman. 

Download de epub 

Vergeet het boek niet op je wil-ik-lezen boekenplankje te zetten. Over de auteur

Hebban Crew

1547 volgers
50 boeken
0 favorieten


Reacties op: Gratis ebook: 'Meer dan 1000 woorden'

 

Gerelateerd