Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Haal jouw Reading Challenge-paspoort gratis op in de boekhandel 

door Hebban Crew 39 reacties
De meeste lezers zijn nog steeds echte papiermensen. Voor hen - en voor iedereen die het leuk vindt - maakten we ook een papieren versie van de Hebban Reading Challenge afvinkkaart: jouw ‘Mijn Reading Challenge 2018’ paspoort. Vanaf vandaag gratis op te halen bij jouw favoriete Libris of Blz boekhandel in de buurt.

Drie leesuitdagingen op één kaart

Het Hebban Reading Challenge paspoort bevat drie leesuitdagingen.

  1. Allereerst kun je 34 categorieën afwerken. Het is een selectie van de populairste categorieën van de vijftig die we op het Hebban Reading Challenge-kanaal presenteren. Op de kaart is ruimte om titel en auteur te vermelden. 
     
  2. Leg je de lat nog hoger, doe dan mee aan de 'Eén boek per week Challenge'. Streep, vink, kras elke week een nummertje door. Bullet Journalers kunnen hun plezier niet op. Je kunt deze afvinklijst natuurlijk ook gewoon gebruiken om het aantal boeken dat je leest bij te houden, zonder de intentie om elke week een boek te lezen. 
     
  3. Als derde (mini)challenge vind je op het paspoort de 'goede voornemens-Challenge' van Ikigai

Gratis bij elke Libris en Blz boekhandel

Je kunt het Hebban Reading Challenge-paspoort gratis ophalen bij jouw Libris of Blz boekhandel in de buurt. Wacht daar niet te lang mee, want de voorraad is beperkt en op is op! 

Hier vind je een overzicht van alle Libris en Blz boekhandels:

www.libris.nl/winkels/
www.blz.nl/winkels/

  

Geen Libris of Blz winkel in de buurt? Download dan hier de printbare afvinklijst in PDF.Over de auteur

Hebban Crew

2529 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Haal jouw Reading Challenge-paspoort gratis op in de boekhandel