Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Harry Potter komt naar Brussel

Hartstochtelijke fans van Harry Potter kunnen alvast in hun agenda een bezoekje aan Brussel in de zomer gaan plannen. Zorg wel dat je een mooie dag prikt vanaf 30 juni. Want dan opent in de Belgische hoofdstad 'Harry Potter, The Exhibition'.

De tentoonstelling duurt de hele zomer lang en is te zien in Paleis 2 in Brussels Expo. Op een vloeroppervlakte van 1400 vierkante meter kan de bezoeker zich vergapen aan de kostuums, attributen en decorstukken die zijn gebruikt in alle Harry Potter-films. Zo zijn er authentieke voorwerpen te zien uit Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, uit de Grote Zaal en de hut van Hagrid. Ook worden er heel wat kostuums getoond, waarin Daniel Radcliffe en zijn collega-acteurs te zien waren. 

De wereldpremière van Harry Potter: The Exhibition was in april 2009 in Chicago. Daarna was de tentoonstelling onder andere te zien in Boston, Toronto, Seattle, New York City, Sidney en Singapore. 
Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de officiële site. Volwassenen en jongeren kunnen een kaartje bemachtigen voor 19,90 euro, kinderen onder de veertien jaar betalen 14,90 euro.

Bron: Het Laatste Nieuws, Harry Potter: The Exhibition


Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Harry Potter komt naar Brussel

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken