Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Arno Koek

door Hebban Crew 1 reactie
Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Arno Koek, boekverkoper en eigenaar van Boekhandel Blokker.

Arno Koek is boekverkoper en eigenaar van Boekhandel Blokker. Daarnaast maakte hij deel uit van het DWDD Boekenpanel van september 2016 t/m maart 2018.

Mijn 25 mooiste boeken...

'Dit is een volstrekt willekeurig volgorde en wel 25 dierbare boeken.'

Arno Koek

Mijn nummer 1

De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Arno Koek

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken