Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Nadine Mussert

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Nadine Mussert, net gekroond tot Boekverkoper van het Jaar.

Nadine Mussert werkt sinds 2013 bij Libris Boekhandel Van der Meer in Noordwijk, waar regelmatig auteurs uit binnen- en buitenland te gast zijn in Het Cultuurcafé. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek en schrijft regelmatig voor zowel dagbladen als commerciële bedrijven. Ze is een alleseter wat boeken betreft: van non-fictie over Zuid Afrika en literatuur, tot nieuwe Nederlandse literatuur en wielerboeken. Onlangs werd ze verkozen tot Boekverkoper van het Jaar.

'Is het nu eervol of gemeen om als Boekverkoper van het Jaar gevraagd te worden ook een top 25 samen te stellen. Wat enorm lastig... Zeker die nummer 1. Die hangt sterk af van het moment en wisselt voortdurend van plek met andere titels uit de top 10. Maar dit is 'm geworden op 29 augustus 2018!'

Nadine Mussert

Mijn nummer 1

'Wat is de wat van Dave EggersEen meeslepende roman met één van de meest iconische covers ooit. Prachtig! Eggers wist me met dit boek jaren geleden ongelooflijk te boeien, te ontroeren en een wereld te laten zien waar ik tot dan toe geen of weinig weet van had. Dat heb ik heel lang zo bij dit boek gevoeld en nog steeds komt de titel direct in me op wanneer me gevraagd wordt naar het mooiste of beste boek dat ik ooit heb gelezen. Hoewel daar wat mij betreft (nog) geen eenduidig antwoord op te geven is.'

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Nadine Mussert

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken