Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Samantha Stroombergen

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Samantha Stroombergen, schrijfster van de thriller 'De witte kamer' en Hebban recensent.

Samantha Stroombergen (1990) is een thrillerauteur én boekenwurm. In juni 2018 verscheen haar debuutthriller De witte kamer bij Uitgeverij Boekerij. Ze werkt momenteel aan haar tweede boek. Daarnaast werkt ze als copywriter voor een multinational, recenseert ze thrillers voor Hebban en blogt ze over boeken voor Readalicious

Mijn 25 mooiste boeken...

'Stiekem zit er geen echte volgorde in, en misschien vergeet ik boeken, maar van deze boeken heb ik in ieder geval genoten. Ik heb ook geprobeerd een mix te maken van wat ik vroeger las en wat ik nu lees, want anders is het geen 'all-time favourites' meer natuurlijk.'

Samantha Stroombergen

Mijn nummer 1

De nachtegaal van Kristin Hannah

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Samantha Stroombergen

 

Gerelateerd

Over

Samantha Stroombergen

Samantha Stroombergen

Samantha Stroombergen (1990) is een thrillerauteur én boekenwurm. Op 5 juni 201...

Gesponsorde boeken