Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Sandra Bernart

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Sandra Bernart, auteur en genomineerde voor de Hebban Debuutprijs in 2016 met 'Ik zag Menno'.

Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze is verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017. Haar debuutroman Ik zag Menno behaalde de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 en de Hebban Debuutprijs 2016. In juni 2018 verscheen haar tweede roman Vol van Maan. Sandra heeft een zachte g, maar daar merk je niets van als ze schrijft. Ze houdt ervan om in de derde persoon over haarzelf te schrijven.

Mijn 25 mooiste boeken...

'Deze 25 boeken hebben haar geraakt. Deze 25 Nederlandstalige boeken hebben haar op een manier geraakt. Sommige al lang geleden, sommige door maar één zinnetje, sommige recent, maar allemaal recht in het hart!'

Sandra Bernart

Mijn nummer 1

Wie scheep gaat van Rascha Peper

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Sandra Bernart

 

Gerelateerd

Over

Sandra Bernart

Sandra Bernart

Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze is verkozen tot Eind...

Gesponsorde boeken