Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 1

door Hebban Crew 44 reacties
De decemberweken zijn hét moment om je familie en vrienden een fijne kerst en een prachtig 2018 te wensen. Dat doe je niet met een digitale ecard of via WhatsApp: nee, je stuurt ze een persoonlijke, handgeschreven kaart. De leukste kerstkaarten van het jaar vind je nu op Hebban – we hebben voor onze lezers maar liefst 500 setjes klaarliggen met daarin vijf unieke ontwerpen!

Hebban Adventskalender Dag 1: Set exclusieve kerstkaarten

Een adventskalender starten doen we natuurlijk op de juiste manier hier bij Hebban en wel door een passend cadeautje weg te geven. Hoofdredacteur Sander Verheijen, tevens grafisch vormgever, ontwierp vijf te gekke kerstkaarten met een boekig thema.  

Geef je lief een hint met de kaart ‘All I want for Christmas is a book’, stuur de kaart met kerstquote van Professor Dumbledore naar een Harry Potter-fan, of lijst je favorieten simpelweg in voor een instant kerstdecoratie in je eigen interieur.  

Klik hier om ons te laten weten dat je graag deze Hebban-kerstkaarten wilt ontvangen. De eerste vijfhonderd inschrijvingen krijgen in week 49 een setje thuisgestuurd, netjes op tijd om jouw kerstwensen op de post te doen.

Inschrijven voor een setje van deze unieke kerstkaarten kan tot en met zondag 3 december middernacht. Er wordt geen mail gestuurd naar de winnaars, houd je brievenbus in de gaten. 

Update 4 december 2017: deze weggeefactie is gesloten. 

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender en #HebbanKerstkaart?  

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 1

 

Gesponsorde boeken