Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 13

door Hebban Crew 48 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.

Hebban Adventskalender Dag 13: Luister in december gratis naar boeken met de Hebban Luisterboeken-app  

Dit jaar werd de gloednieuwe Hebban Luisterboek-app gelanceerd, waarin regelmatig complete boeken te beluisteren zijn. Na de twee nieuwe toevoegingen van vorige week zijn er vanaf vandaag nóg drie nieuwe titels beschikbaar, speciaal voor de decembermaand!  

In deze decembereditie van de app vind je nu dus vijf complete boeken die t/m 31 december te luisteren zijn. Na Enter van Willem Asman en Zonder stress van Davidji zijn nu ook beschikbaar:

Alles goed en wel van Mirjam Oldenhave - beschikbaar gesteld door uitgeverij Ambo|Anthos

Eind september verscheen Alles goed en wel, de eerste roman voor volwassenen van Mirjam Oldenhave. Uitgever Harold de Croon zei daarover: ‘Een jaar of twee geleden las ik het ene na het andere Mees Kees-boek voor aan mijn dochter en ik was altijd gefascineerd door haar vondsten en originaliteit. Toen ik Mirjam een jaar geleden sprak was ze bezig aan een roman voor volwassenen, gebaseerd op een idee dat eigenlijk bedoeld was voor een kinderboek. Het sprankelende en het grappige van de Mees Kees boeken zit ook in Alles goed en wel, maar ze heeft er nog zoveel meer aan toegevoegd. De stijl, de constructie van het verhaal, maar vooral de invulling van de personages: het is allemaal zó goed gedaan!’

Alles goed en wel is een tragikomische roman over een vrouw die tegen wil en dank de verantwoordelijkheid krijgt over een groep royaal ontspoorde mensen: door omstandigheden staat Julia ineens op straat. Ze krijgt een tip van een onbekende jongen: hij kent een oude dame die in het ziekenhuis in coma ligt. In haar villa mag Julia zolang wonen, maar dan moet ze haar af en toe verzorgen. Julia doet het, maar langzamerhand dringt het tot haar door dat ze de spil is geworden van een heel ingewikkeld en uitgebreid huishouden.

Verwachting van Michael Robotham - beschikbaar gesteld door uitgeverij Cargo

De Australische thrillerschrijver Michael Robotham valt regelmatig in de prijzen voor zijn spannende plots en heeft fans wereldwijd door zijn seriepersonage Joseph O'Loughlin. Voor zijn standalone Verwachting, die in november verscheen, koos hij dit keer voor een vrouwelijke perspectief.  

Agatha en Megan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.

Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is. 

Timo en de oppasninja van Lisa Boersen - beschikbaar gesteld door uitgeverij Gottmer  

Ook aan de kinderen is gedacht! Timo en de oppasninja is een cool kinderboek over een ninja die komt oppassen. Timo's moeder is stewardess en is veel van huis. Normaal gesproken komt oma oppassen, maar die ligt met een gebroken heup in het ziekenhuis. Even lijkt het erop dat Timo een week lang met de strenge buurvrouw zit opgescheept, maar gelukkig weet oma een betere oplossing - een au pair. Toevallig heeft het bureau er op korte termijn eentje beschikbaar: een Japanse jongen, en hij spreekt nog Nederlands ook! Maar al gauw wordt duidelijk dat Yushi geen gewone oppas is... 

Timo en de oppasninja is het eerste deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8. Schrijfster Lisa Boersen was al eens winnaar van de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. ‘Wie is er wel eens in een ander land geweest? Valt het je dan ook op dat de mensen daar anders doen dan wij? En hoe zou het voor buitenlanders in Nederland zijn? Daar kom je in dit boek op een grappige manier achter,’ zegt recensent Marjoke Eikelenboom over dit vrolijke kinderboek.  

Deze titels zijn t/m 31 december beschikbaar in de Hebban Luisterboek-app.

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

De app is ontwikkeld met Audiyence. 

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender? 

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 13

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken