Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 16

door Hebban Crew 6 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.


Hebban Adventskalender Dag 16:
Ontvang een gratis Hebban Reading Challenge Afvinkkaart
  

Het is bijna zover! Nog maar iets meer dan twee weken en dan start de Hebban Reading Challenge 2018. Wederom hebben we allemaal leuke plannen om lezers hun leesdoel voor het nieuwe jaar te laten behalen. Een daarvan ontdek je vandaag, want Hebban verloot maar liefst 500 afvinkkaarten voor jouw persoonlijke leesuitdaging!  

Komend jaar kun je jouw challenge natuurlijk helemaal naar jouw smaak inrichten, maar je ook laten leiden door de lijst met vijftig categorieën die Hebban vooraf opstelde. Gemiddeld willen onze challengers zo’n vijftig boeken in een jaar lezen en om hen te inspireren bedacht de redactie een lijst met evenzoveel ideeen: lees bijvoorbeeld eens een boek dat verfilmd is, een boek dat geschreven werd door een BN’er, een Nederlands of Vlaams debuut, een boek dat verscheen in jouw geboortejaar, en ga zo maar door. De optionele categorieën-afvinklijst kan ervoor zorgen dat je misschien wat avontuurlijker gaat lezen.  

Is dat afvinken wel jouw ding? Dan hebben we weer een toffe verrassing op deze zestiende dag van de Hebban Adventskalender.  

‘Voor de Hebban Reading Challenge 2018 hebben we geweldig leuke boekjes gemaakt, waarop jij je categorieën kunt bijhouden,’ vertelt community manager Debbie van der Zande. ‘Makkelijk om mee nemen naar de boekwinkel, naar je leesclub, de kroeg in. Leuk om te vergelijken met vrienden en vriendinnen. Op de kaart kun je voor elk uitgelezen boek een categorie afvinken. Zo kruip je telkens dichter naar je leesdoel toe.’  

We verloten maar liefst 500 boekjes. Op=op, dus schrijf snel in!  

Ja, ik wil wel zo’n exclusieve afvinkkaart ontvangen Deze inschrijving is gesloten. 

De winnaars ontvangen geen bericht. De afvinkkaarten worden begin januari verzonden.

Ben je nieuw op Hebban en wil je meer weten over de Hebban Reading Challenge? Klik dan hier voor de FAQ en klik hier om je aan te melden. 

     

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 16

 

Gesponsorde boeken