Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 7

door Hebban Crew 27 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.

Hebban Adventskalender Dag 7:
Gratis feedback op je schrijfopdracht, plus een superkorting bij Editio cadeau!

Heb jij schrijfambities of ken je iemand die droomt van een carrière als auteur? Dan komt dit adventscadeau als geroepen! De online schrijversacademie Editio levert namelijk een mooie bijdrage aan de Hebban Adventkalender.

Editio heeft speciaal voor Hebban een korte schrijfopdracht verzonnen. Maak de opdracht en je krijgt gratis feedback op jouw tekst!

De opdracht: het kerstdiner

Kerst draait om stilstaan en stilte. Stilstaan bij wat je hebt, met je gezin, je familie en andere geliefden. Stilte in kerken en wandelingen op de hei. Maar bij dat stilstaan en al die familie komen vaak ook de ongemakkelijke stiltes voorbij drijven. Bij het kerstdiner bijvoorbeeld.

Je gaat een kerstscène schrijven. Een gezin zit aan het kerstdiner. Een van de gezinsleden heeft een geheim. Bedenk van tevoren goed wat het geheim is. Het duurt minstens de helft van de scène tot degene met het geheim zijn verhaal vertelt. Laat ongemakkelijke stiltes vallen en beschrijf de stilte zonder het woord ‘stilte’ te gebruiken. De stiltes kunnen zowel voor als na de bekentenis vallen.

Je tekst mag maximaal 400 woorden zijn. Via deze link vind je extra tips. En hier kun je je fragment inzenden. Inzendingen kun je opsturen tot 20 december. 

Een speciale kerstkorting

Alsof dat nog niet genoeg is, biedt de schrijversacademie ook een mooie korting aan op het cursusaanbod. Alleen en speciaal voor de feestdagen. Geef iemand anders of jezelf een 6-weekse schrijfcursus cadeau! Normaal 335 euro, nu met 25% korting voor €251,25. Deze aanbieding geldt op de volgende cursussen: Fictie 1, Thriller schrijven, Bloggen, Non-fictie 1 (Basis) en Poëzie schrijven. De korting is geldig t/m 24 december. Starten van de cursus kan tot en met februari 2018. Klik hier voor meer informatie.

Over Editio

Van een roman tot het schrijven van een bedrijfsverhaal, bij Editio leer je het. Editio, de online schrijversacademie, verzorgt een breed assortiment aan schrijfcursussen. Bijvoorbeeld de schrijfcursus Fictie 1 of de cursus Bloggen. Naast creatieve schrijfcursussen zijn er ook een professionele cursussen, zoals Verhalende Journalistiek of Beleidsnotities met Impact. Editio werkt met professionele en succesvolle schrijvers die als tutor fungeren, zoals Elke Geurts, Manon Uphoff, Auke Kok en Thomas Verbogt.

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender?  

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 7

 

Gesponsorde boeken