Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Awards 2017 | Stem op jouw favoriete boeken van het jaar!

door Hebban Crew 1 reactie
Zojuist werden de laatste kanshebbers voor een Hebban Award bekend gemaakt. Op de shortlist in de categorie beste roman vinden we Herman Koch, Tommy Wieringa, Stefan Hertmans, Pierre Jarrawan, Nino Haratischwili en Jackie van Laren terug. Daarmee zijn alle shortlists bekend en de lijnen geopend. Tot en met 8 oktober a.s. kan er gestemd worden op de beste boeken van het jaar in de categorieën: beste roman, beste thriller, beste non-fictie en beste young adult.

Klik hier om naar de verkiezingssite te gaan

De redactie van Hebban stelde voor elke categorie een shortlist samen van kanshebbers. Naast de boeken op de shortlist, kunnen lezers ook stemmen op een van de vijfentwintig 'Runners-up' boeken. In totaal zijn er dus 31 kanshebbers per categorie. De stemlijsten zijn samengesteld op basis van een voorverkiezing onder circa vierduizend lezers. Hier lees je over het hoe en waarom van de stemlijsten.

Half oktober worden de winnaars van de publieksverkiezing en de juryprijzen bekendgemaakt en worden de Hebban Awards en Hebban Debuutprijzen 2017 uitgereikt. Vorig jaar werd er 50.000 keer gestemd.

Stem tot en met 8 oktober op jouw favoriete boek(en) en maak kans op een pakket met boeken naar keuze ter waarde van 200 euro. Deze prijzen worden aangeboden door Libris en Blz.

De genomineerden voor de Hebban Awards 2017

Klik op het boek om naar de boekpagina te gaan. Klik op de stemknop om naar de verkiezingssite te gaan. Dit zijn de boeken op de shortlists. Je kunt in elke categorie ook stemmen op een van de vijfentwintig boeken op de longlist.

Lees verder over de Hebban Awards 2017

  

Klik hier om naar de verkiezingssite te gaanOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Awards 2017 | Stem op jouw favoriete boeken van het jaar!

 

Overig

Hebban Awards 2017 | De shortlists

op 18 september 2017 door Hebban Crew 18 boeken 7 volgers 0 reacties 1 like
Gesponsorde boeken