Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Awards 2017 | De shortlist en de runners-up in de categorie Thriller

door Hebban Crew 18 reacties
De Hebban Awards zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de belangrijkste publieksprijzen voor boeklezend Nederland en Vlaanderen. Ook dit jaar kan er in vier categorieën gestemd worden voor de Beste Boeken van het Jaar. De verkiezing start op 22 september. Tot die tijd maken we om de vijf dagen de shortlists én runners-up per categorie bekend. Vandaag de genomineerden voor de Hebban Awards 2017 in de categorie Beste Thriller.

Klik hier om naar de verkiezingssite te gaan

Pagina 1 van 7

Achter gesloten deuren | Ragdoll | Eindspel | Klikspaan | Later als ik dood ben | Het dossier | De 25 runners-up

Achter gesloten deuren

In haar thuisland Engeland werd B.A. Paris al snel een thrillersensatie genoemd. Drie dagen na de publicatie van haar debuutthriller Achter gesloten deuren waren er al 100.000 exemplaren verkocht. Inmiddels wordt het boek in 26 landen uitgegeven en zijn er opties voor filmrechten verkocht.  

In Achter gesloten deuren maakt de lezer kennis met Jack en Grace, een ogenschijnlijk gelukkig koppel dat alles heeft wat hun hartje begeert. Maar er speelt meer, veel meer… ‘Het enige wat ik over Achter gesloten deuren wil zeggen is dat het een psychologisch drama is en als je denkt dat jouw partner een controlfreak is, wacht dan maar totdat je Jack ontmoet,’ aldus de auteur. ‘Ik wilde hem niet zo slecht maken als hij is, maar klaarblijkelijk vond Jack dat ik het niet goed genoeg deed. Gaandeweg nam hij de macht over en maakte hij er zo’n beklemmend verhaal van dat ik er rillingen van kreeg.’    

De ‘queen of domestic crime’ is een veelgehoorde bijnaam voor de auteur. Na het succes van haar debuutthriller is in Nederland onlangs haar tweede thriller Gebroken verschenen. Ook dit verhaal zal met name de vrouwelijke lezer aanspreken, want ook hier blijkt er meer te spelen in een huwelijk.

Achter gesloten deuren van B.A. Paris is verschenen bij Ambo Anthos.Over de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Awards 2017 | De shortlist en de runners-up in de categorie Thriller

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken