Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban Culinair recensie top 10 april

Op Hebban Culinair lichten we elke maand tien recensies uit, die in die maand zijn geschreven door onze Hebban-recensenten. Recensies die opvallen vanwege het overtuigende oordeel, de mooie schrijfstijl of het lekkere recept.
Bekijk hier de Hebban Culinair recensie top 10 van april.


Heidi van Spaandonk over Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek - Karin Luiten ****
“Wat een vrolijk en blij boek vol met kleur, leuke foto’s en tekeningen en niet onbelangrijk: heerlijke recepten met handige tips voor het koken maar ook voor het varieren met de recepten.”

Caroline Soesbergen over Het allerlekkerste comfortfood – Janneke Vreugdenhil ****
“Ook Het allerlekkerste comfort food staat weer bomvol heerlijke gerechten, die allemaal uitblinken door hun combinatie van maakbaarheid en smaak. De recepten zijn verdeeld in verschillende clusters, zoals Slow Start, Chocoholica, Retro, Zoet en - een persoonlijke favoriet - Voor Jezelf. Comfort food staat voor Vreugdenhil gelukkig niet gelijk aan bergen vet en room, maar aan eten dat je een fijn gevoel geeft.”

Marlene Bijlsma over Koken con amore – Sophia Loren ****

“Qua vormgeving is het boek helemaal nieuw maar de inhoud is -gelukkig- helemaal in originele staat. Ja, er staan natuurlijk ook recepten in die echt seventies zijn, maar de Italiaanse keuken is en blijft traditioneel dus dat raakt niet snel uit de mode.”

Fabulous Food Fan over Zaai, Oogst, Eet – Jo Whittingham *****
“Kortom met Zaai, Oogst en Eet heeft zowel de beginnende als ervaren moestuinierder een schat aan informatie in handen. Ik vraag me af hoe ik het al die jaren gered heb zonder dit boek.”

Maaike Ebbinge over Vegatopia ****
“Twintig jaar kennis komt duidelijk naar voren zodra je begint te lezen. De recepten kloppen, dat zie je zo. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Maar het echte geluk wordt aan tafel bereikt. Zodra je het proeft, valt alles op zijn plaats.”

Anna Bakker over Eet jezelf mooi, slank en gelukkig – Amber Albarda ***
"Leerzaam boek, voor wie weinig van voeding weet. Opfrisser voor wie zich al vaker verdiept heeft in wat hij eet en drinkt. "

Walter Luitwieler over Rachel Khoo’s kookschrift ***
“Een heel fijn boek voor de beginnende koks die een leuk basisrecept op tafel willen zetten. Ben je erg bedreven in de keuken dan biedt dit boek je inspiratie voor leuke recepten waarvan je weet dat ze in de basis prima zullen smaken maar waarbij je uitgedaagd wordt de smaken vooral zelf nog spannender of uitgesprokener te maken.”

Jeanette van de Lindt over Nina Saint-Tropez – Nina Parker ****
 “Een boek om als pronkstuk op de koffietafel te leggen zodat iedereen er in kan bladeren maar vooral een boek om de hele lange zomer regelmatig uit te koken.”

Mieke Schepens over Power sapjes en smoothies - Sandrine Houdré-Grégoire *****
“Een ondertitel die er voor zorgt dat je meer wilt proeven: '50 heerlijke cocktails met superfoods'. Ik denk dan meteen aan een mojito, en jij?”

Clara ten Houte de Lange over Hemsley + Hemsley. De kunst om goed te eten ***
“Boeiend boek om door te bladeren en gezonde ideeën uit op te doen, zoals onderstaande variant op Bounty’s.”Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Hebban Culinair recensie top 10 april

 

Overig

Gesponsorde boeken