Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Hebban Debuutprijs 2023: Nieuw! De wildcardverkiezing

door Hebban Crew 1 reactie
In deze achtste editie van de Hebban Debuutprijs introduceren we een nieuw element: de wildcardverkiezing. Eén van de 15 debuten op de longlist voor de Hebban Debuutprijs 2023 zal op basis van een lezersverkiezing worden ingevuld en vervolgens door de honderdkoppige lezersjury worden gelezen en beoordeeld. Jij kunt nu jouw keuze voor de wildcard van 2023 indienen.

In dit formulier laat jij vóór 30 april weten welke oorspronkelijk Nederlandstalige debuut, verschenen in 2022, absoluut op de longlist voor de Hebban Debuutprijs 2023 moet staan. Het boek van je keuze moet (voor het eerst) tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 gepubliceerd zijn. Boeken die exclusief als e-book en/of luisterboek zijn gepubliceerd en verhalenbundels en novelles (en korte verhalen) kunnen niet meedingen naar dit felbegeerde 15e plekje op de longlist.

De kleine lettertjes

  • Om deel te nemen heb je een Hebban-account nodig.
  • Je kunt maar één keer inzenden dus let er op dat je titel, auteur én motivatie invult in het opmerkingenveld van het formulier. Een inzending herzien is niet mogelijk.
  • Formulieren zonder motivatie tellen niet mee.
  • Het aanmaken van meerdere accounts om op dezelfde titel te stemmen is niet toegestaan. Bij ontdekking wordt de betreffende titel gediskwalificeerd voor de wildcard.
  • Tips voor de wildcard die op een andere manier binnenkomen dan via het formulier worden niet in behandeling genomen.


Stem nu

Looplabb opens your eyes

Het Nederlandse leesbrillenmerk Looplabb is hoofdsponsor van de Hebban Debuutprijs. Looplabb en Hebban delen een gezamenlijke missie: lezers meer én met meer plezier laten lezen. En met een passende leesbril is een mooi boek nog fijner om te lezen. Looplabb is een leesbrillenmerk voor boekliefhebbers. Zo dragen alle monturen de naam van een klassiek werk uit de literatuur, zoals Lolita, Papillon, Faust, Dune of Catch 22. Met een grote drijfveer voor design, hoge kwaliteit en goede service, bouwt Looplabb gestaag aan een breed assortiment van goede, betaalbare en stijlvolle leesbrillen waarmee je gezien mag worden.

www.looplabb.comOver de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Debuutprijs 2023: Nieuw! De wildcardverkiezing