Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Hebban en Vlogboek lanceren online boekenprogramma ‘Boekblik’

door Hebban Crew 10 reacties
Boeken- en lezerssite Hebban.nl en Jörgen Apperloo (bekend van het YouTubekanaal Vlogboek) lanceren vanaf september een gloednieuw online boekenprogramma: ‘Boekblik’. In tweewekelijkse afleveringen van 3 tot 5 minuten krijgt de kijker informatie voorgeschoteld over verwachte boeken, nieuwe boekverfilmingen en bijzondere evenementen. De eerste aflevering komt 3 september online.


Apperloo vertelt op geheel eigen wijze welke nieuwe uitgaven lezers niet mogen missen, welke boekverfilmingen en toneelbewerkingen eraan komen en zet in elke aflevering een auteur of fenomeen in de spotlight.

Jörgen Apperloo en Hebban werken sinds 2017 geregeld samen. Als de man achter Vlogboek produceert Apperloo regelmatig themavideo’s voor de grootste boekencommunity van Nederland en Vlaanderen. Over deze nieuwe samenwerking zegt hij:

‘Een actueel boekenprogramma maken was al geruime tijd mijn wens. Ik ben dan ook enorm blij dat Hebban met mij die uitdaging wil aangaan. Met Boekblik wil ik samen met de kijker enthousiast worden van nieuwe boeken en elke aflevering voeg ik daar nog een creatieve uitspatting aan toe. En dat laatste kan over van alles gaan.’

Het eerste seizoen van Boekblik bestaat uit 8 afleveringen en wordt vanaf maandag 3 september uitgezonden op Hebban en Vlogboek. 

Over Hebban

Hebban.nl werd opgericht in 2014 en groeide in korte tijd uit tot de populairste boekensite en grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen met meer dan 150.000 leden, meer dan 100.000 recensies en 1 miljoen lezerswaarderingen. De site trekt maandelijks 500.000+ bezoekers. Meer over Hebban lees je hier.

Over Vlogboek

Vlogboek is het YouTube-kanaal van Jörgen Apperloo met boekbesprekingen, literatuurgeschiedenis, video’s over auteurs en over onderwerpen uit literatuurwetenschap.

 Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban en Vlogboek lanceren online boekenprogramma ‘Boekblik’

 

Gesponsorde boeken