Hebban vandaag

Listmania /

Hebban Feelgood recensie top 10 november 2015

Op Hebban lichten we elke maand tien recensies uit, die in die maand zijn geschreven door onze Hebban-recensenten. Recensies die opvallen vanwege het overtuigende oordeel of de mooie schrijfstijl. Bekijk hier de Hebban Feelgood recensie top 10 van november.

Diana van Eynde over Alles of niets! - Gillian King ****
"Alles of niets! is een achtbaan aan emoties, verteld op een luchtige manier. De spanningsopbouw is goed en de korte hoofdstukken met lekkermakende quotes zorgen ervoor dat je dit boek niet aan de kant kunt leggen. Een mooie, maar snelle tocht in de relatieproblematiek die voor velen herkenbaar zal zijn."

Immy Madeleine Niemeijer over Nooit meer regen - Carla de Jong ****
"Nooit meer regen is een heel mooi boek, zeker een aanrader. Het verhaal blijft nog wel een tijdje door je hoofd spoken, het einde voelt als een afscheid van de vrienden die je net zo goed hebt leren kennen." 

Penny Engelvaart over Ik ben er - Clélie Avit *****
"Al met al is Ik ben er een uniek verhaal, dat je diep raakt. Reken er maar op dat dit boek veel emotie bij je losmaakt. Je tranen inhouden is bij Ik ben er haast onmogelijk. Wel één klein minpuntje aan dit boek: het is veel te snel uit." 

Nathalie Vercammen over Wolken boven Montana - Nora Roberts ****
"Wolken boven Montana is een goed geconstrueerde romantische thriller met een constante spanningsboog, vol liefdesverhalen en intriges, psychologische twists en realistische personages met voldoende onderbouwde karakters."

Suzanne Peters over Weerzien in Virgin River - Robyn Carr ***
"De verhaallijnen zijn prima uitgewerkt en met name de verhaallijn van Mel en de zwangere jongeren zorgt ervoor dat je graag wilt weten hoe de vork in de steel zit. In het vorige boek werden belangrijke stukken nog erg kort en snel verteld, in dit boek is de balans een stuk beter en heb je als lezer niet langer het gevoel alsof het verhaal er in sneltreinvaart doorheen wordt gejaagd."

Diana van Eynde over de Alleen uit liefde trilogie - Ria van der Ven-Rijken ***
"De ‘Alleen uit liefde’-trilogie is er een die je vooral aan het denken zet over je eigen situatie en keuzes. Waarom maak je bepaalde keuzes in het leven? En ga je soms zelf ook niet net over die grens heen omdat je iemand anders het naar de zin wil maken?"

Diane Kooistra over Zeer oud zeer - Marjolein van Diest ***
"Wat een romantisch verhaal lijkt te worden met een heel erg voorspelbare afloop krijgt hierdoor op driekwart van het verhaal een dosis spanning mee, waardoor het de aandacht vast weet te houden. Helaas blijft het verloop van het verhaal een beetje vlak."

Marijke Verhoeven over Dit was niet het plan - Cristina Alger ****
"Cristina Alger heeft een beeldende manier van schrijven, ongetwijfeld speelt daarin mee dat zij openhartig haar eigen worstelingen en persoonlijke ervaringen heeft meegegeven aan de hoofdpersoon. Het maakt dat je op een heel prettige manier wordt meegezogen in al die emotionele momenten in het leven van de charmante weduwnaar Charlie."

Diana van Eynde over Onder de maan - Patricia Briggs ****
"Onder de maan is een goed eerste deel van een serie waar veel in zit. Humor, spanning en interessante personages. Door diverse lijntjes die in dit deel al geplant zijn, raak je zeer benieuwd naar de volgende delen. Hoe gaat het verder met Mercy, Adam en Samuel?"  

Kamila Straatsburg over Portret van een vrouw - Jojo Moyes **
"Het talent van Jojo Moyes schuilt in hoge mate in het vermogen om personages uit zeer verschillende werelden bij elkaar te brengen en in het spanningsveld dat uit een dergelijk verbinding ontstaat, een verhaal vol emotie en liefde te scheppen. Helaas is dit niet gelukt in Portret van een vrouw, het blijft een vlak en weinig verrassend boek." Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Hebban Feelgood recensie top 10 november 2015

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken