Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban geeft 250 Isa Maron-thrillers weg tijdens Nederlands Thrillerfestival

door Hebban Crew 4 reacties
Op Hebban heeft thrillerschrijfster Isa Maron inmiddels een grote achterban verzameld door de publicatie van haar succesvolle reeks 'De Noordzeemoorden' (gemiddeld 4 sterren). Ter gelegenheid van de verschijning van 'Eindspel', het slotstuk van de reeks, is Isa Maron in november de eerste auteur van de maand op Hebban. De kick-off is tijdens het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer.

Tweehonderdvijftig gratis thrillers!

De eerste 250 bezoekers kunnen een gratis exemplaar bemachtigen van Galgenveld, het eerste deel van 'De Noordzeemoorden'. Natuurlijk is Isa Maron zelf aanwezig om het boek te voorzien van een handtekening! De actie begint om 12.15 uur in het Stadstheater Zoetermeer en vanzelfsprekend geldt hier op=op! De actie wordt mogelijk gemaakt door uitgeverij The House of Books. De overige delen zijn die dag te koop bij de stand van boekhandel Silvester. 

De Noordzeemoorden

'De Noordzeemoorden' is een vierdelige reeks thrillers waarin rechercheur Maud Mertens en studente Forensische Wetenschap Kyra Slagter in aanraking komen met uiteenlopende moordzaken. Maron neemt de lezer mee van Amsterdam naar Texel terwijl personage Kyra op zoek is naar haar verdwenen zus.

In Eindspel, het vierde en laatste deel, worden in een kleine woning in Amsterdam-Noord de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in de tuin van de villa. Kyra Slagter vertrekt naar Londen, de seriemoordenaar die meer lijkt te weten van de verdwijning van haar zus wil praten. Ze komt steeds dichterbij, gevaarlijk dichtbij...

Eindspel verschijnt half november. Vanaf 1 november is Isa Maron de eerste Auteur van de Maand op Hebban. Wat dat precies inhoudt, zul je binnenkort beleven. 

Het Nederlands Thrillerfestival

Het Nederlands Thrillerfestival vindt plaats op zondag 23 oktober in Stadstheater Zoetermeer. Vanaf 12 uur staat het theater in het teken van het spannende boek. 

De Zweedse thrillerschrijver Håkan Nesser is dit jaar ‘guest of honor’ tijdens het Nederlands Thriller Festival, op zondag 23 oktober a.s. in Zoetermeer. Hij signeert tussen 13 en 14 uur zijn nieuwste boek De levenden en de doden in Winsford en is een van de gasten tijdens de Thriller Talkshow van Oscar Kocken. Naast Nesser zijn Peter Römer (tafelheer), Simon de Waal, Eva Burgers, Chantal en Priscilla van Gastel en Ilse Ruijters te gast. De genomineerde schrijvers voor de Hebban Thriller Debuutprijs 2016 vertellen in 2 minuten over hun debuutthriller tijdens de Hebban Proza Pitches. Ruijters maakt aansluitend de winnaar bekend. De kleine zaal staat 's middags volledig in het teken van YA Crime met Helen Vreeswijk, Cis Meijer, Mirjam Mous, Margje Woodrow, Jennefer Mellink, Eva Burgers en Marieke Nijkamp

Zie hebban.nl/thrillerfestival2016 voor het volledige programma.Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban geeft 250 Isa Maron-thrillers weg tijdens Nederlands Thrillerfestival

 

Gerelateerd

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...