Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban is op zoek naar boekverkopers voor 'Hot or not'-panel

door Sander (Hebban Crew) 10 reacties
De Wereld Draait Door zal binnenkort de plek van vertrekkend boekenpanellid Casper Luckerhof moeten invullen. De boekverkoper wordt redacteur bij uitgeverij Hollands Diep. Ook het 'hot or not'-panel van Hebban heeft ruimte voor nieuw boekverkopersbloed.

In november zijn we op Hebban van start gegaan met een nieuwe rubriek: Hot or Not. Maandelijks leest een panel van boekverkopers een nog te verschijnen boek en peilt de temperatuur ervan. Is het boek écht zo goed als de uitgevers beloven? Heeft het werkelijk potentie om een grote hit te worden? 

De eerste twee edities van Hot or Not zijn inmiddels een feit. Voor de eerste editie werd Furie en fortuin van Lauren Groff beoordeeld en vorige week publiceerden we de twee editie, waarin de temperatuur van Julian Barnes’ nieuw te verschijnen roman Het tumult van de tijd werd gemeten. 

 

Wij regelen de boeken, jij bepaalt de temperatuur!

Deze twee edities hadden we niet kunnen maken zonder het enthousiasme en de inzet van ons boekverkoperspanel, bestaande uit Marlous Mutsaers, Ro van Doesburg, Chris van Dongen, Willemijn van Geldrop en Annette Jongen. 

De Hot or Not-rubriek zelf is hot, daarom willen we het boekverkoperspanel graag uitbreiden, zodat we af en toe kunnen afwisselen en misschien (ook) nog vaker met verrassende boekbeoordelingen kunnen komen. 

Hebban is dus op zoek naar enthousiaste boekverkopers die een keer in de maand (of twee maanden) hun oordeel willen vellen over de nieuwste boeken, voornamelijk in de categorieën literatuur, thriller en non-fictie. 

Voel je je aangesproken door bovenstaande en deel je jouw mening over nieuw te verschijnen boeken graag met Hebban-lezers? Stuur dan een mail naar daphne.vanrijssel@hebban.nl

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban is op zoek naar boekverkopers voor 'Hot or not'-panel

 

Gesponsorde boeken