Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

De Enige Echte Onovertroffen Hebban Jaarhoroscoop 2023

door Hebban Crew 215 reacties
2023 is begonnen, een heel jaar vol leestijd en nieuwe boeken om te ontdekken. De kolderieke astrologie-afdeling van de Hebban-redactie wierp haar gemankeerde blik op de sterren en planeten en voorziet alle sterrenbeelden van helder advies zodat elke lezer op Hebban het leukste leesjaar ooit zal kunnen beleven. Dit is de Enige Echte Onovertroffen Hebban Jaarhoroscoop 2023. Vragen stellen over deze voorspellingen is niet mogelijk, want de voltallige astrologie-afdeling is op staande voet ontslagen.

Disclaimer: deze lezershoroscoop is niet gebaseerd op welke stand van welke sterren en planeten dan ook en er zijn derhalve dan ook geen (lees)rechten aan te ontlenen.

Steenbok

22 december - 20 januari

De sterren vertellen ons dat het erg belangrijk is dat je je niet laat afleiden tijdens het lezen, Steenbok. Vergeet al het geroezemoes om je heen, ook al is het van collega's die zich afvragen waarom je tijdens het werk leest. Jouw belangrijkste taak is het uitlezen van je boek, dus sluit je af voor standjes van je baas en ontloop de HR-manager door in het voorradenhok verder te lezen. Bereid je voor op deze noodzakelijke zijsprong door een fatsoenlijk leeslampje aan te schaffen. Jouw collega's zien niet in hoe relevant jouw boek is, dus dat moet je ze vergeven, maar wel pas nádat je het boek uit hebt. Leg ze geduldig uit waarom ze het fout hebben en geef ze een duwtje naar de boekhandel of bibliotheek.

'Je zal een prachtig leesjaar hebben als je blauw links laat liggen, Steenbok.'

Omdat Saturnus, Jupiter én Pluto tegen je samenspannen, is het van groot belang dat je in 2023 geen blauwe boeken leest. Laat je niet verleiden door zeegroen, want dat is ook een beetje blauw. En vat lichtblauw niet te lichtvaardig op, het zal je gaan spijten naarmate de bladzijden vorderen. Staan je boeken in de woonkamer of slaapkamer, draai dan alle blauwe ruggetjes om, want zo veel negativiteit kun jij niet gebruiken in je leven. Tegen het einde van 2023 kun je eens voorzichtig een paarsig boek oppakken, maar voel je je bleu bij het lezen van de eerste bladzijden, leg het dan snel weg, Steenbok! Je bent dan nog niet toe aan blauw.

Dit zijn jouw boeken in 2023:
Over de auteur

Hebban Crew

2549 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Enige Echte Onovertroffen Hebban Jaarhoroscoop 2023