Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

De Grote Hebban Kerstquiz 2017 (afgelopen)

door Hebban Crew 84 reacties
Hebban presenteert.... de Grote Hebban Kerstquiz 2017. Verras jezelf met de leukste boeken-kennisquiz van het jaar en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen. Meedoen kan tot 20:00 uur vanavond!

1. Zonder woorden

Hieronder zes covers waar we de auteursnaam en titel hebben weggepoetst. Weet jij welke boeken het zijn? Elke juiste titel is 1 punt waard. Titel en auteur goed is twee punten. Heb je alles goed dan krijg je drie bonus punten. Er zijn hier vijftien punten te verdienen.


Cover A

Cover B

Cover C

Cover D

Cover E

Cover F

2. Mixed-up cover

Een cover met tien elementen van tien verschillende covers. Welke weet jij? Elke juiste (titel en auteur) is 1 punt. Heb je ze alle tien goed, dan krijg je 10 bonuspunten. Er zijn in totaal 20 punten te verdienen. 

3. Dream Team

Een elftal schrijvers. Hoeveel herken je er? Voor elke juiste naam krijg je 1 punt. Heb je ze alle elf goed, dan verdubbelen we het aantal punten. Er zijn dus in totaal 22 punten te verdienen met deze vraag.

  

4. Verknipt

Eén foto. Vier schrijfsters. Wie herken je? Voor elke goede naam 1 punt. Heb je alles goed, dan krijg je 4 punten extra. Je kunt dus maximaal 8 punten verdienen met deze opdracht. 

5. Vertel het met titels

Hebbanredacteur Soraya Vink verstopte negen titels in een kort verhaal. Hoeveel kun jij er vinden? Elke juiste titel is 1 punt. Weet je ook de auteur dan krijg je een punt extra.

Lees het verhaal hier

6. De Hebban KennisQuiz

Verdien bonuspunten met de Hebban KennisQuiz. Je vindt de meerkeuzevragen op pagina 6 en 7 van het formulier hieronder. Je kunt de volledige quiz invullen tot 20:00 uur op 31 december 2017.

 

Helaas! Je kunt niet meer meedoen.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Grote Hebban Kerstquiz 2017 (afgelopen)

 

Gesponsorde boeken