Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Hebban Leesclub Hall of Fame 2016 - Update

door Hebban Crew 3 reacties
Honderden lezers zijn dagelijks actief in de tientallen leesclubs die we op Hebban organiseren. Alle genres komen langs, alle smaken en alle kleuren. Of het nu een historische biografie over president Reagan is of een betoverend verhaal uit de Magycker-reeks. De conclusies en eindverslagen zijn even divers. We bieden je een blik op de Hall of Fame 2016 nu de eerste leesclubs van het jaar zijn afgerond.

Hall of Fame

Een van de eerste leesclubs in de nieuwe stijl betrof een non-fictie boek, een reisverhaal van Bill Bryson. Het boek, De weg naar Little Dribbling, kreeg een keurige waardering van gemiddeld 3,5 ster. Het is echter niet alleen de kwaliteit van het boek en het plezier in het lezen van het besproken boek die een leesclub geslaagd maken. Deze leesclub is dankzij een groep enthousiaste lezers heel dynamisch en boeiend geworden. En zo hoort het! Lees hieronder de eindverslagen van de afgeronde leesclubs.

Naar de Hebban Leesclub Hall of Fame 2016

Nieuwe verslagenOok meedoen?

Word je enthousiast en wil je zelf ook wel eens aan een leesclub meedoen? Schrijf je dan in voor een van de komende leesclubs. De voorwaarden voor deelname aan een leesclub zijn: actieve deelname tijdens de volledige looptijd van een leesclub en een recensie op Hebban als afsluiting. Eenmalig binnenspringen om snel de leesclubvragen te beantwoorden is voor ons geen volwaardige leesclubdeelname, dus bedenk voordat je het formulier invult goed of je de tijd hebt en schrijf alleen in voor een boek dat je echt graag wilt lezen. Op die manier komen we samen tot de leukste besprekingen, de beste leesclubs en de mooiste leeservaringen. Hieronder zie je de komende leesclubtitels.


Binnenkort ook: 

  • Gescheiden kamers van Pier Vittorio Tondelli
  • Voor wie ik heb liefgehad van Marcel Vaarmeijer
  • De zwaluwman van Gavriel Savit
  • Morgenland van Stephan Abarbanell

  Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Leesclub Hall of Fame 2016 - Update

 

Gerelateerd

Overig

Hebban Leesclub Hall of Fame 2016

op 02 maart 2016 door Hebban Crew 123 boeken 30 volgers 4 reacties 8 likes
Gesponsorde boeken