Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Hebban Leesclub Update #5

door Hebban Crew 7 reacties
De Hebban Leesclubs zijn een favoriet onderdeel van Hebban voor velen. Niet alleen maak je kans op een gratis boek, ook de daaropvolgende discussie en de gezellige omgang met medelezers is een cadeautje. In deze vijfde Leesclub Update nodigen we je uit voor een nieuwe feuilleton en geven we je een paar laatste kansen om in te schrijven!

Startpagina Leesclubs | Alle Hebban Leesclubs | Hebban Leesclub Hall of Fame  | Leesclub voorwaarden | Laatste Leesclubnieuws | Veelgestelde vragen | De Leesclub nieuwsbrief | De Leesclubassistent | Leesclubcoördinator worden

Hebban Feuilleton - Doe je mee?

Gezellig wekelijks 100 pagina's lezen van een roman die nog niet is verschenen. Lijkt je dat niet leuk? Geweldig, want dat is wat we nu opnieuw gaan doen met Aftellen, het tweede boek in de Cazalet-kronieken van Elizabeth Jane Howard. Dit boek is los van het eerste boek te lezen, dus schrijf je in, neem je vrienden mee, licht je buren in en maak bovendien kans op een leuke prijs. Lees meer ...

Ik schrijf me in!

Vogelvrij van Sebastien de Castell

Hij is net verschenen, Vogelvrij van Sebastien de Castell. Na een niet vertaalde volwassen fantasyreeks, Greatcoats, mogen lezers in Nederland en Vlaanderen dan toch kennis maken met deze originele Canadese auteur. Een spannende en humoristische YA fantasyroman, dat zou Vogelvrij moeten zijn. Las jij de sneak preview op Hebban al? En het oordeel van ons Hot or Not-panel?

Ik schrijf me in!

Open slot van Afra Beemsterboer

Voor de liefhebber van familieromans hebben we een prachtige kans. We behandelen dit (sub)genre niet vaak in Hebban Leesclubs, maar nu kun je je dan toch inschrijven voor het ontroerende Open slot, de nieuwste roman van de Noord-Hollandse familieromanauteur Afra Beemsterboer.

Ik schrijf me in!

Onvindbaar van Laura McHugh

Een eng huis met geheimen en herinneringen die niet kloppen, altijd goede onderdelen in een thriller. Laura McHugh brengt met haar tweede thriller Onvindbaar een flinke dosis mysterie en spanning mee. Durf jij je te wagen aan dit boek? Lees het fragment uit Onvindbaar en als je dan nog verder durft te lezen, schrijf je je in voor de online leesclub met dit boek. We zoeken 15 dappere lezers.

Ik schrijf me in!

Reddende engel van Renate Dorrestein

In haar twintigste roman keert Renate Dorrestein terug naar de door haar geliefde gothic novel. Hella S. Haasse schreef daarover: ‘Het zijn historisch gezien niet de minst begaafden onder de romancières geweest die in het “gotieke” verhaal de vorm bij uitstek gevonden hebben om haar onbehagen te verwoorden. Ik geloof dat de queeste naar de eigen identiteit de kern vormt van al Renate Dorresteins romans.’

Ik schrijf me in!

Artemis van Andy Weir (Engelstalig boek)

Na een geslaagde eerste scifiroman, Mars, komt Andy Weir in november met zijn tweede boek, Artemis. Hebbanrecensent Tim over Mars, het debuut van Andy Weir: 'Het slot van dit boek is spectaculair. Over de top, maar dat mag dan ook in een sciencefictionthriller.' Van Artemis hebben wij vijftien Engelstalige vooruitexemplaren voor een preread leesclub!

Ik schrijf me in!

Het Hebban Leesclubs Kanaal

Zoals gezegd zijn de Hebban Leesclubs een belangrijk en geliefd onderdeel van Hebban. Met de ontwikkeling van de nieuwe Hebban Kanalen (ze zijn er ook voor Vlogboek en Luisterboeken) ontstond er een gelegenheid om de Hebban Leesclubs meer ruimte te geven en de ultieme leesclubliefhebber een plek te geven om alle artikelen rond het onderwerp leesclubs in één overzicht te zien.

Ga naar het Hebban Leesclubs KanaalOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Leesclub Update #5

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken