Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Moordmiddag: het programma

door Sander (Hebban Crew) 12 reacties
Eerder deze week werd de volledige shortlist voor de Hebban Thriller Debuutprijs bekendgemaakt. Hebban organiseert samen met The Read Shop in Almere-Haven op zondag 27 september een gratis thrillerevent met alle genomineerden voor de Hebban Thriller Debuutprijs. De winnares van vorig jaar, Bronja Hoffschlag, en de populaire thrillerschrijfster Loes den Hollander zullen ook aanwezig zijn.

Op maandag volgde de bekendmaking dat het publiek De verloren dochters van Arjan Hoks als laatste titel op de shortlist van de Hebban Thriller Debuutprijs 2015 had toegevoegd. De volledige shortlist bestaat nu uit:

Bezoekers kunnen interviews en panels met de genomineerden bijwonen, boeken laten signeren van de aanwezige thrillerschrijvers en er zal ruimte zijn voor een Hebban Proza Pitch.

De Hebban Moordmiddag zal plaatsvinden op zondag 27 september vanaf 13:00 uur in The Read Shop Almere-Haven (Marktstraat 3, 1354 LE Almere-Haven). Deze boekwinkel wordt gerund door Eric Herni, die iedere twee weken voor Hebban een column schrijft over de belevenissen in zijn boekwinkel.

 

Programma Moordmiddag

13:00 deuren open

13:15 Welkom door Eric Herni

13:25 Ronde 1: Hebban Proza Pitch. De genomineerden voor de Hebban Thriller Debuutprijs pitchen hun boek in 2 minuten: Ilse Ruijters, René van Rijckevorsel, Bianca Nederlof. Aansluitend interview/panel onder leiding van Soraya Vink (tot 14:05)

14:15 Ronde 2: Hebban Proza Pitch. De genomineerden voor de Hebban Thriller Debuutprijs pitchen hun boek in 2 minuten: Arjan Hoks, Chantal van Mierlo en Eva Monte. Aansluitend interview/panel + panel onder leiding van Bronja Hoffschlag (tot 15:00)

15:30 Loes geeft advies... De debutanten krijgen de mogelijkheid vragen aan Loes den Hollander te stellen over schrijven en alles wat er daarbij komt kijken. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen uit het publiek.

Voor deelnemers van de Hebban Leesclub is er gelegenheid vragen te stellen aan Bronja Hoffschlag.

Tijden zijn indicatief.

Klik hier om je aan te melden!Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1110 volgers
490 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Moordmiddag: het programma

 

Gerelateerd

Over

Loes den Hollander

Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) is geboren in Nijmegen. Zij schrijft al sinds ze kan l...

Bronja Hoffschlag

Bronja Hoffschlag

Bronja Hoffschlag (1981) woont in Rotterdam. Zij begon in haar tienerjaren ...

Gesponsorde boeken