Hebban vandaag

Algemeen /

Altijd op de hoogte met de Hebban Nieuwsbrieven

Er gebeurt zoveel op Hebban en er verschijnen zoveel boeken, dat we ons kunnen voorstellen dat je soms tussen de bomen door het bos niet meer ziet. Om je te helpen het overzicht te houden heeft Hebban verschillende gratis nieuwsbrieven en alerts voor lezers. Abonneren kost niets en je kunt je op elk moment aan- of afmelden. Voor mensen die een dagelijkse nieuwsbrief te veel vinden, is er binnenkort Hebban Highlights, een wekelijkse nieuwsbrief waarin we de hoogtepunten van de voorbije week voor je op een rijtje zetten.

Hebban Lunchupdate

Elke dag rond 12:30 uur verzamelen we alle artikelen en het laatste nieuws in de Hebban Lunchupdate. Zo mis je niks en ontvang je de meest recente artikelen, de nieuwste recensies en een overzicht van trending boeken direct in je mailbox. Bijna elke dag trakteren we je op een nieuwe giveaway!

Hebban Highlights (binnenkort!)

Vind je een dagelijkse nieuwsbrief te veel, dan hebben we binnenkort een wekelijkse variant op de Hebban Lunchupdate. Hierin verzamelen we de beste en meest gelezen artikelen van de afgelopen week voor je. Je kunt je onder e-mailinstellingen in je profiel hier al voor aanmelden.

Hebban genrenieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, verwachte nieuwe boeken en de leukste acties in je favoriete genre(s), meld je dan aan voor een of meer Hebban genrenieuwsbrieven. Deze worden maximaal 1x per week verzonden.

  • Hebban Literatuur & Roman nieuwsbrief
  • Hebban Spanning nieuwsbrief
  • Non-Fictie nieuwsbrief
  • Young Adult nieuwsbrief

Premium nieuwsbrieven

Speciaal voor geregistreerde gebruikers heeft Hebban nog een aantal op maat samengestelde nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven kun je in je persoonlijke profiel aan- en uitzetten.

Persoonlijke aanbevelingen: de wekelijkse Mijn Hebban nieuwsbrief bevat boekentips gebaseerd op jouw boekenplanken.
Verwacht alerts: De ‘Deze week’ nieuwsbrief bevat een overzicht van de belangrijkste publicaties per genre en wordt elke maandag verzonden voor de categorieën Literatuur & Romans, Spanning & Thrillers, Feelgood, Fantasy & SF, Young Adult, Non-Fictie, Culinair en Junior.
Reading Challenge: maak je Hebban Reading Challenge extra leuk! Ontvang leesinspiratie in mailbox of doe mee met exclusieve acties voor challenge-deelnemers.

Meld je gratis aan en schrijf je in voor de nieuwsbrieven

Als je ingelogd bent vind je hier het overzicht van de nieuwsbrieven waarop je al bent geabonneerd.Over de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Altijd op de hoogte met de Hebban Nieuwsbrieven

 


Gesponsorde boeken