Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban organiseert de Grote Boekenblog Test 2016

door Hebban Crew 82 reacties
Ben of ken jij een fanatieke boekblogger? Wil je weleens weten wat anderen van jouw favoriete blog vinden? Meld het blog aan en ontdek straks welke plek het boekenblog op de Grote Hebban Boekenblog Ladder inneemt!

In het buitenland hebben boekbloggers al jaren een grote invloed op de keuzes die gemaakt worden in het boekenvak en hun macht neemt alleen nog maar toe. Ze schrijven recensies, signaleren óf maken hypes, bookstagrammen er op los en zijn van de partij op boekpresentaties en literaire festivals. Hoe is dat in Nederland en Vlaanderen? Hoeveel Nederlandstalige boekbloggers zijn er eigenlijk? Wat doen ze? En hoe bepalend zijn zij voor het succes van boeken? 

Hebban zoekt het uit, in de week van 21 t/m 27 november. Dan organiseert Hebban de Week van de Boekblogger die geheel in het teken staat van professionele en hobby-bloggers en -vloggers. Maar voordat het zo ver is brengen we de Nederlandstalige boekenblogs in kaart voor De Hebban Grote Boekenblog Test 2016. De redactie beoordeelt boekenblogs op verschillende punten, waaronder relevantie, schrijfstijl, lay-out, beeld én – last, but not least – inhoud. De uitslag hiervan wordt vrijdag 25 november a.s. bekendgemaakt. 

De Hebban Grote Boekenblog Test 2016

Nomineer jouw favoriete boekenblog door onderstaand formulier in te vullen. Waaraan moet de boekenblog voldoen om in aanmerking te komen voor een plekje op de Hebban Boekenblog Ladder?  

  • Het blog is een boekenblog: het staat in het teken van boeken. Er wordt uitsluitend over boeken of nauw aanverwante zaken geschreven.
  • Het blog wordt zeer regelmatig geüpdatet, minstens eenmaal per week.
  • Het blog hoeft geen eigen domeinnaam te hebben.
  • Ook boekenblogs op Hebban mogen worden genomineerd.  

 

Klik hier voor het nominatieformulier. Aanmelden kan t/m 9 november 2016.

Wil jij met jouw blog niet meedoen aan De Week van de Boekblogger, meld dit dan voor 10 november via dit contactformulier bij de redactie. Vergeet niet de naam van je blog te noemen.Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban organiseert de Grote Boekenblog Test 2016