Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban organiseert Week van het Luisterboek 2019

door Hebban Crew 73 reacties
Hebban organiseert van maandag 6 mei tot en met zondag 12 mei voor de derde keer de Week van het Luisterboek. Wat je kunt verwachten zullen we je binnenkort uitgebreid vertellen. Vind je het leuk om een rol te spelen bij de verkiezing van het Beste Luisterboek van het Jaar, lees dan snel verder.

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief voor liefhebbers van het luisterboek. Klik hier en vink de Luisterboeken nieuwsbrief aan onder het kopje 'Hebban kanalen'.

We zijn op zoek naar 100 juryleden! 

Ook tijdens deze editie zullen we de Hebban Luisterboek Award uitreiken. Doe jij het huishouden met een koptelefoon zodat je ieder moment van de dag verhalen tot je kan nemen of besteed jij je OV reis nuttig door weg te dromen met een luisterboek? Dan is een plek in de jury echt iets voor jou!

Word je geselecteerd voor de luisterboekenjury, dan krijg je eind maart toegang tot de volledige longlist via de Luisterrijk-app. Drie van de boeken worden je toegewezen om te beoordelen vóór 22 april. Heb je meer tijd, dan ben je vrij om ook de andere boeken op de longlist te beluisteren.

Meld je aan middels onderstaand formulier en wie weet bepaal jij binnenkort mee wie de Award voor Beste Luisterboek van 2019 wint!

De inschrijving is geopend tot en met zondag 31 maart. Heb je je ingeschreven? In week 14 ontvang je persoonlijk bericht.

 

Fill out my online form.


Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban organiseert Week van het Luisterboek 2019

 


Gesponsorde boeken