Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Hebban organiseert Week van het Vergeten Boek

door Hebban Crew 83 reacties
Van 12 tot en met 18 december organiseert Hebban de Week van het Vergeten Boek. Klim in je boekenkast en ga op zoek naar dat ene boek dat je zo graag wilde hebben of in een opwelling kocht, en dat nu al jaren in je kast staat zonder dat je het gelezen hebt. Wij gaan dáár verandering in brengen en starten onze Reading Challenge 2017 - of eindigen die van 2016 - met dat Vergeten Boek. Ga jij deze uitdaging met ons aan? Hier lees je de Vergeten Boeken van de redactie en kun je je eigen #vergetenboek aan ons doorgeven voor de Hebban Vergeten Boeken Top 25.

De Vergeten Boeken van de redactie

Iedere lezer heeft er wel een: dat ene boek dat al jaren in een hoek van je boekenkast ligt te verstoffen. Hebban daagt je uit om dit exemplaar in 2017 toch écht eens te lezen. Natuurlijk geeft de redactie het goede voorbeeld en deelt met jou haar goede leesvoornemen voor het nieuwe jaar. Schrijf jij een recensie op de boekpagina van een van deze Vergeten Boeken van de redactie, dan maak je kans op leuke prijzen.

Wat is jouw #vergetenboek? 

Welk boek staat bij jou al veel te lang ongelezen in je kast en mag nu wel eens een keer gelezen worden? We maken de meest genoemde vergeten boeken op de laatste dag van de Week van het Vergeten Boek op Hebban.nl bekend.

Een #vergetenboek is minstens een paar jaar oud en staat minstens evenlang op haar lezer te wachten om gelezen te worden! 

Doe mee aan ons mini-onderzoek naar vergeten boeken! 

Schrijf een blog over jouw Vergeten Boek!

Voor de schrijvers onder de bezoekers op Hebban hebben we nog een uitdaging! De Hebban crew schreef al een persoonlijke column over hun vergeten boeken. Kruip ook in de pen en vertel ons en alle andere lezers over jouw #vergetenboek. Begin je blog met 'Mijn #vergetenboek is...'. Als je bent ingelogd kun je hier je blog schrijven. Eind van deze week zetten we alle blogs in een handig overzicht! 

 Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban organiseert Week van het Vergeten Boek